Online Law Program

Online Law Program

Online Law program är utformade för fortsatt personlig utveckling och erbjuds av ett antal ledande universitet och andra utbildningsinstitutioner runt om i världen.

Online lag programmen är många och finns i nästan alla länder. Mest populära online rättsliga program är, i sektorer lag såsom International Finance, Business Law, bank och finans, skatterätt, teknik, immaterialrätt, miljörätt, och handelsrätt.

Mångfalden av olika online-Lag-program kan vara överväldigande - låt inte det stoppa dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära online Law program som anges nedan.

Nyligen tillagda nätbaserade juridiska program

International Business School – Budapest

PhD (DPhil) I Internationella Frågor

October 10, 2016
Vi erbjuder doktor i internationella frågor program på engelska, vilket leder till promoveras av vår brittiska partner, University of Buckingham. Programmet kräver ett originella bidrag till den samlade kunskap i en viss akademisk eller professionell disciplin.

University of Southern California Gould School of Law

Online-mästare I Lag (USC-um)

October 12, 2016
Dagens mest lovande internationella studenter utbildats i lag skriva in sig i USC nätet Jur program för att lära de praktiska tillämpningarna av den amerikanska rättssystemet. Efter examen, kan dessa studenter ses som oerhört värdefull och mycket resursstarka juridiska experter i sina hemländer, särskilt för multinationella organisationer, internati… [+]onella advokatbyråer och utländska regeringar. [-]

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

LL.M. Hälsa Lag Och Politik

September 14, 2016
Lagstiftning och politik direkt påverka multitrillion dollar sjukvården och folk som den betjänar.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är online juridikstudier?

Att få en juristexamen för att kräva att spendera timmar varje dag studerar för fyra eller fem år på ett campus. Det brukade kräver mycket fokus och en virtuell livsstil med fokus på utbildning. I dag har eleverna ytterligare alternativ, inklusive möjligheten att studera för att tjäna eller att arbeta för att tjäna sin juristexamen. Dessa online-lag utbildningar ger en möjlighet att njuta av livet, arbeta i en annan karriär, och gå i skolan samtidigt.

Vad är mer intressant är att eleverna kan delta i dessa online-lag kurser i stort sett var som helst. Det inkluderar att ta kurser i hela USA, Storbritannien, och bara om någon annan plats i världen. Detta ger en ny nivå av frihet för dagens juridikstuderande.

Vilka är fördelarna med att ta en online juristexamen?

Få en online juristexamen erbjuder många fördelar. Eleverna kan fokusera sin utbildning på någon typ av lag studie i något annat land. Du kan anmäla dig till ett online-program och rädda dig från flygbiljetter och kostsamma levande arrangemang. Det är också en fördel för dem som vill kunna fokusera på mer än bara universitet. Med online-law-program, kan du fylla i arbete när den möter ditt schema. Det innebär att du kan arbeta, bilda familj, eller helt enkelt njuta av livet medan du får din utbildning i ett konkurrensutsatt område som lag. Online juristexamen kommer med samma fördelar och funktioner som de som finns i en traditionell skolmiljö, med många ytterligare fördelar.

Vad betyder att ta en online juristexamen bestå av?

Inlärning i en juristexamen kräver online-studenter att tillbringa en hel del tid att fokusera på sin utbildning. Kursmaterialet är fortfarande utmanande och kräver ett visst antal timmars studier. Det kan vara en utmaning för dem som kämpar för att förbli disciplinerade och fokuserade på sin utbildning för att slutföra dessa kurser. Men när du lär dig att balansera livet och utbildning, kan online juristexamen ge en väg för avancerad inlärning. Studenter kan få möjlighet att samarbeta med lärare och andra studenter genom avancerad teknik. Du kommer att följa föreläsningar, interagera under diskussionerna, och kommunicera för att slutföra kurser efter behov. Vilka är skillnaderna i kostnader och varaktighet?

Tidsåtgången och kostnaderna för nätet Lag grader avvika med skolan och elevens behov. Jämfört med traditionella universitetsstudier, online-law-program är mycket lättare att hantera, både i fråga om kostnader och tidslinjer. Eleverna kan ibland kompletta program snabbare om de ägna mer tid till kurser, eller ta längre tid om de redan har ett pressat schema.

Totalt sett, att fylla i en online-juristexamen fortfarande kräver individer att sitta bar föreningens tentor. Ändå ger det ett mer effektivt sätt att få den nödvändiga utbildningen. Karriärer som advokater, advokat, advokat, rådgivare eller andra jurister är många och tillgängliga helst och i praktiskt taget alla länder.