Online Law Program

Online Law Program

Online Law program är utformade för fortsatt personlig utveckling och erbjuds av ett antal ledande universitet och andra utbildningsinstitutioner runt om i världen.

Online lag programmen är många och finns i nästan alla länder. Mest populära online rättsliga program är, i sektorer lag såsom International Finance, Business Law, bank och finans, skatterätt, teknik, immaterialrätt, miljörätt, och handelsrätt.

Mångfalden av olika online-Lag-program kan vara överväldigande - låt inte det stoppa dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära online Law program som anges nedan.

Nyligen tillagda nätbaserade juridiska program

King's College London

Ma Global Rättvisa (online)

April 1, 2016
Syftet med MA i Global rättvisa är att utveckla elevernas förståelse för hur man ska värdera rättvisa institutioner och riktigheten av individuella beteende på internationell och global nivå; uppmuntra och hjälpa eleverna att göra kritiska bedömningar av politiska och etiska principer och roller de ska spela i politik och etik på global nivå; foster… [+] elevernas medvetenhet och kritiska intresse i ett brett spektrum av samtida globala frågor av politisk och etisk betydelse och utveckla elevernas förmåga att analysera frågor av global politisk och etisk kontrovers med filosofiska stränghet. [-]

California School of Law

Nätet Juris Doktor Examen

February 10, 2016
Varje student som tar examen från California School of Law får en Juris Doctor examen, skapar många arbetstillfällen som en advokat, professor i juridik, näringsidkare, eller var du föreställa dig din karriär tar dig.

Tecnológico de Monterrey’s EGAP School of Government @WashULaw

Dubbel Jur Kand I Oss Rätt Och Internationell Bolagsrätt

January 5, 2016
Den dubbla utbildningsprogrammet ger icke-amerikanska utbildade advokater möjlighet att tjäna en jur kand i amerikansk lag från Washington University School of Law. Law @ Tec innovativa virtuella campus tillåter eleverna att delta i lektioner från var som helst i världen utan att offra personliga eller yrkesmässiga åtaganden.

Vad är online juridikstudier?

Att få en juristexamen för att kräva att spendera timmar varje dag studerar för fyra eller fem år på ett campus. Det brukade kräver mycket fokus och en virtuell livsstil med fokus på utbildning. I dag har eleverna ytterligare alternativ, inklusive möjligheten att studera för att tjäna eller att arbeta för att tjäna sin juristexamen. Dessa online-lag utbildningar ger en möjlighet att njuta av livet, arbeta i en annan karriär, och gå i skolan samtidigt.

Vad är mer intressant är att eleverna kan delta i dessa online-lag kurser i stort sett var som helst. Det inkluderar att ta kurser i hela USA, Storbritannien, och bara om någon annan plats i världen. Detta ger en ny nivå av frihet för dagens juridikstuderande.

Vilka är fördelarna med att ta en online juristexamen?

Få en online juristexamen erbjuder många fördelar. Eleverna kan fokusera sin utbildning på någon typ av lag studie i något annat land. Du kan anmäla dig till ett online-program och rädda dig från flygbiljetter och kostsamma levande arrangemang. Det är också en fördel för dem som vill kunna fokusera på mer än bara universitet. Med online-law-program, kan du fylla i arbete när den möter ditt schema. Det innebär att du kan arbeta, bilda familj, eller helt enkelt njuta av livet medan du får din utbildning i ett konkurrensutsatt område som lag. Online juristexamen kommer med samma fördelar och funktioner som de som finns i en traditionell skolmiljö, med många ytterligare fördelar.

Vad betyder att ta en online juristexamen bestå av?

Inlärning i en juristexamen kräver online-studenter att tillbringa en hel del tid att fokusera på sin utbildning. Kursmaterialet är fortfarande utmanande och kräver ett visst antal timmars studier. Det kan vara en utmaning för dem som kämpar för att förbli disciplinerade och fokuserade på sin utbildning för att slutföra dessa kurser. Men när du lär dig att balansera livet och utbildning, kan online juristexamen ge en väg för avancerad inlärning. Studenter kan få möjlighet att samarbeta med lärare och andra studenter genom avancerad teknik. Du kommer att följa föreläsningar, interagera under diskussionerna, och kommunicera för att slutföra kurser efter behov. Vilka är skillnaderna i kostnader och varaktighet?

Tidsåtgången och kostnaderna för nätet Lag grader avvika med skolan och elevens behov. Jämfört med traditionella universitetsstudier, online-law-program är mycket lättare att hantera, både i fråga om kostnader och tidslinjer. Eleverna kan ibland kompletta program snabbare om de ägna mer tid till kurser, eller ta längre tid om de redan har ett pressat schema.

Totalt sett, att fylla i en online-juristexamen fortfarande kräver individer att sitta bar föreningens tentor. Ändå ger det ett mer effektivt sätt att få den nödvändiga utbildningen. Karriärer som advokater, advokat, advokat, rådgivare eller andra jurister är många och tillgängliga helst och i praktiskt taget alla länder.