University of Haifa, Faculty of Law

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Campus vid universitetet i Haifa sprider sig längs en Carmel Mountain ås sydost om staden Haifa och omges av Carmel nationalpark. Universitetet grundades 1963 under gemensam ledning av det hebreiska universitetet i Jerusalem och Haifa kommun. År 1972 nådde den akademiska ackreditering som en separat institution från rådet för högre utbildning.

&nbsp

Universitetet i Haifa är den mest pluralistiska högskola i Israel: söner och döttrar till både veteran städer utveckling, kibbutzer och moshavim, nya invandrare, judar, araber och Druzes, IDF officerare och säkerhetspersonal-alla sitter tillsammans på bänken av kunskap i en atmosfär av samexistens, tolerans och ömsesidig respekt.

&nbsp

Universitetet anser att kopplingen mellan akademisk excellens och socialt ansvar som dess flaggskepp, och service till samhället som en av sina viktiga mål.

&nbsp

I Haifa Law School är den första icke-europeiska lag skola att bli fullvärdig medlem i det europeiska projektet i juridik och ekonomi. Detta är ett ettårigt program mot en Master i juridik och ekonomi, där den studerande tillbringar tre trimestern i tre olika universitet. Universitetet i Haifa är en tredje mandatperiod universitet i detta program. Omkring 10 israeliska elever kommer att antas till programmet årligen. I Haifa Law School är också en utländsk anslutna medlem av American Association of Law skolor - AALS.

&nbsp

Vår fakultet har erkänts av Europeiska unionen som den enda åtgärd 3 partner till EMLE program kursen. Europeiska unionen beviljar bidrag till 10 europeiska EMLE studenter som läser sin tredje period i Haifa varje år. Dessutom, som en åtgärd 3 partner varje år tre framstående europeiska vetenskapsmän kommer att tillbringa två månader under den tredje terminen på programmet i Haifa, forskar tillsammans med israeliska forskare.

Se LLM »

Program

Skolan erbjuder också:

LLM

European Master I Juridik Och Ekonomi (emle)

Campusstudier Heltid 1 år October 2016 Österrike Wien Israel Haifa Tyskland Hamburg Frankrike Aix-en-Provence Polen Warszawa Nederländerna Rotterdam Italien Bologna Belgien Gent Indien Mumbai + 16 fler

Denna europeiska Master i Juridik och ekonomi (EMLE) Programmet erbjuder en unik möjlighet för tvärvetenskapliga studier av juridik och ekonomi i två eller tre europeiska och icke-europeiska universitet. Varje partner universitet utmärkelser en magisterexamen (jur kand / MA / Civilingenjör). [+]

Den Haifa Law School är den första icke-europeiska lag skola för att bli fullvärdig medlem i det europeiska projektet i juridik och ekonomi. Detta är en ett år programmet mot en magisterexamen i juridik och ekonomi, där studenten tillbringar tre trimestern i tre olika universitet. Universitetet i Haifa är en tredje mandatperiod universitet i detta program. Ungefär 10 israeliska studenter som antas till programmet varje år. Den Haifa Law School är också ett utländskt dotterbolag medlem i American Association of Law skolor - AALS.

 

 

European Master in Law and Economics (EMLE)

 

Denna europeiska Master i Juridik och ekonomi (EMLE) Programmet erbjuder en unik möjlighet för tvärvetenskapliga studier av juridik och ekonomi i två eller tre europeiska och icke-europeiska universitet. Varje partner universitet utmärkelser en magisterexamen (jur kand / MA / Civilingenjör). Programmet ger studenterna en fördjupad förståelse av de ekonomiska effekterna av olika lagar och förbereder eleverna för ett yrkesliv, till exempel i offentliga organisationer, multinationella advokatbyråer eller konsultföretag. Akademiker är också väl förberedda för doktorsexamen forskning i ett PhD program såsom Europeiska doktorsexamen i juridik och ekonomi (Edle). ... [-]