överföring ungkarl i pre-lag

South Puget Sound Community College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

överföring ungkarl i pre-lag

South Puget Sound Community College

Associate i Arts är avsedd för personer som är intresserade av att förflyttas till en fyraårig högskola eller universitet. Studenter som genomför examensfordringarna och valbara kurser rekommenderas för deras specifika område av studien kommer att övergå till de flesta program fyraårig examen med junior stående.

Programresultat

Allmänbildning introducerar studenterna till innehåll och metodik av de viktigaste kunskapsområden - kommunikation, humaniora och konst, naturvetenskap, matematik och samhällsvetenskap - och hjälper dem att utveckla de intellektuella färdigheter som kommer att göra dem mer effektiva livslång elever. Akademins allmänbildning program avsett att lösa överförings kraven i fyraåriga högskolor och universitet som anges i Intercollegiate Relations Commission handbok.

South Puget Sound Community College förbereder mottagare av Mäklar Arts grad:

  • Kommunicera effektivt
  • Tänka logiskt och kritiskt
  • Utvärdera och bearbeta kvantitativa och symboliska data
  • Förstå sig själva i förhållande till andra i en mångkulturell värld
  • Förstå etiska ansvar och konsekvenser

PROGRAMKRAV

Baserat på placering tester, kan eleverna inskrivna i programmet måste fylla i grundläggande färdigheter och / eller pre-college engelska och matematik. Högskolan uppmuntrar starkt studenter att skriva in sig i grundläggande färdigheter och pre-college kurser i början av sin utbildning. Ofta pre-college kurser är förutsättningar för college-nivå kurser som krävs för examen.

Samhälle, tjänster och utbildning

Studera viktiga mönster i mänsklig interaktion, från forntid till nutid. Gör en skillnad i människors liv. Vår innovativa uppdelningen av samhället, tjänster och utbildning sammanför studiet av mänskliga interaktioner med chanser för att göra en verklig skillnad i människors liv. Våra samhällsvetenskapliga program kommer att hjälpa dig att förstå och tolka vårt förflutna och vår nuvarande relationer och samhällen. Våra kurser, examina och certifikat i brand och Emergency Services och pedagogiskt arbete är utformade för att få dig de kunskaper du behöver för att göra en skillnad och påverka framtiden.

Pre-Law

Är du intresserad av lagen? Vill du arbeta i en utmanande miljö som betalar bra? Vill du veta hur kroppen fungerar? Att bli en advokat kan vara den rätta vägen för dig, och du kan börja lägga grunden för denna karriär på SPSCC. Våra kurser på SPSCC är tillräckligt liten för personlig uppmärksamhet, som hölls i state-of-the-art faciliteter och leds av lärare som är entusiastiska över undervisningen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad November 18, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
2 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Olympia, Washington
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - Lacey, Washington
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates