Du kommer att fördjupa och bredda dina kunskaper om lagen som ett akademiskt ämne; förvärva en systematisk förståelse av juridiska processer, metoder och begrepp, av den sociala och politiska sammanhang där juridiska processer äger rum och lämpliga teoretiska föreställningar om lag.

Genom att maximera din akademiska potential och förfina dina förmåga att lösa problem i ett gränsöverskridande sammanhang genom förvärv av en systematisk och kritisk förståelse av komplicerade juridiska, ekonomiska, kulturella, etiska och politiska frågor att informera anställningsförhållanden och regler mot diskriminering i Storbritannien och Europa du kommer att förbättra din professionella utveckling och horisonter.

Forsknings- och skrivfärdigheter du få kommer att kunna överföras till en mängd olika yrkesområden, bland annat jurister, policy, näringslivet, statliga organ eller den akademiska världen.

Varför studera LLM Arbetsrätt vid Middlesex University?

Middlesex University School of Law är hem för ett antal internationellt respekterade experter inom arbetsrätt, bland Dr Erica Howard, som är en allmänt publicerad expert på jämställdhet och diskriminering lag, biträdande lektor i juridik Lauren Kierans, som specialiserat sig på området av uppgiftslämnande lag och är grundare av den irländska whistleblowing lagsamhället och professor David Lewis, sammankallande för Internationella whistleblowing Research Network.

Professor Lewis leder också upp whistleblowing Research Unit vid Middlesex, som utför banbrytande forskning på detta område, t.ex. 2015 Francis Granskning av whistleblowing i NHS.

Kursen belyser

  • Detta program bygger på personal erfarenhet av undervisning arbetsrätt på forskarnivå i mer än 40 år - Ämnet undervisas på ett mycket praktiskt sätt som betonar att arbetsrätten utgör ett ramverk för hantering av mänskliga resurser och behöver därför att erbjuda lösningar som är acceptabelt att arbetsgivare, arbetstagare och deras företrädare - Lär av handledare som ledande banbrytande forskningsprojekt som påverkar politiska förändringar i stora organisationer, inklusive NHS.
Program undervisas på:
  • Engelska

Se 10 fler kurser från Middlesex University London »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Pris
7,500 GBP
£ 12500 internationella
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum