BBA-LLB (Hons)

Den innovativt tänkt 5 år integrerat BBALL.B. (Honours) utbildningsprogrammet av ITM Law School integrerar studiet av lagen med ledning i en termin läge för att öka anställningsbarheten ITM Juridiska och för en stressfri juridisk utbildning i en tid av specialitet och super specialämnen. Det femåriga programmet ger eleverna de intellektuella grunden för juridiska studier, och ger dem möjlighet att fokusera sina studier på områden av särskilt intresse genom avancerade klasser, kliniker, moot domstolar och skrivprojekt.

ITM Law School hade antagit den "kliniska metoden" för att exponera "eleven att faktiska problem som konfronterar honom med verkliga människor som är i själva problemet". Genom kliniska kurser, är studenter av ITM Law School utsätts inte bara för lawyering kompetens utan också de grundläggande värden för juristyrket: tillhandahållande av kompetent representation; främjande av rättvisa, rättvisa och moral; fortsatt förbättring av yrket; och professionell självutveckling.

Att få ett jobb efter examen är en verklig utmaning, speciellt när man inte har någon arbetslivserfarenhet. Det ironiska är: att få arbetslivserfarenhet måste man först få ett jobb. Vi anser att "Praktik" som den enda lösningen för detta. Därför praktik på ITM Law School är obligatorisk och är den viktigaste strategin för att förbättra den "anställbarhet" för våra studenter.

Intern vid ITM Law School är obligatoriskt för varje elev i BBALL.B. (Honours) utbildningsprogrammet. Eleverna vid ITM Law School får avundsvärda möjligheter till praktikant vid olika institutioner / Advokatbyråer / Domstolar / Banker / MNC / försäkringsbolag, osv, och att praktikant med framstående advokater och domare. Den akademiska kalendern och praktikprogram för ITM Law School är utformade mycket hårt för att se till att eleverna i ITM Law School kommer att ha en fördel gentemot studenter som studerar i andra lag skolor.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från ITM University, School of Law »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Juli 2019
Duration
5 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juli 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum