BBA-LLB (Hons)

ITM University, School of Law

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BBA-LLB (Hons)

ITM University, School of Law

BBA-LLB (Hons)

Den innovativt tänkt 5 år integrerat BBALL.B. (Honours) utbildningsprogrammet av ITM Law School integrerar studiet av lagen med ledning i en termin läge för att öka anställningsbarheten ITM Juridiska och för en stressfri juridisk utbildning i en tid av specialitet och super specialämnen. Det femåriga programmet ger eleverna de intellektuella grunden för juridiska studier, och ger dem möjlighet att fokusera sina studier på områden av särskilt intresse genom avancerade klasser, kliniker, moot domstolar och skrivprojekt.

ITM Law School hade antagit den "kliniska metoden" för att exponera "eleven att faktiska problem som konfronterar honom med verkliga människor som är i själva problemet". Genom kliniska kurser, är studenter av ITM Law School utsätts inte bara för lawyering kompetens utan också de grundläggande värden för juristyrket: tillhandahållande av kompetent representation; främjande av rättvisa, rättvisa och moral; fortsatt förbättring av yrket; och professionell självutveckling.

Att få ett jobb efter examen är en verklig utmaning, speciellt när man inte har någon arbetslivserfarenhet. Det ironiska är: att få arbetslivserfarenhet måste man först få ett jobb. Vi anser att "Praktik" som den enda lösningen för detta. Därför praktik på ITM Law School är obligatorisk och är den viktigaste strategin för att förbättra den "anställbarhet" för våra studenter.

Intern vid ITM Law School är obligatoriskt för varje elev i BBALL.B. (Honours) utbildningsprogrammet. Eleverna vid ITM Law School får avundsvärda möjligheter till praktikant vid olika institutioner / Advokatbyråer / Domstolar / Banker / MNC / försäkringsbolag, osv, och att praktikant med framstående advokater och domare. Den akademiska kalendern och praktikprogram för ITM Law School är utformade mycket hårt för att se till att eleverna i ITM Law School kommer att ha en fördel gentemot studenter som studerar i andra lag skolor.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Varaktighet
5 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Indien - Gurugram, Haryana
Startdatum : Juli 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2019
Indien - Gurugram, Haryana
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan