Bachelor of Science - Paralegal studier

Millennia Atlantic University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor of Science - Paralegal studier

Millennia Atlantic University

Bachelor of Science - Paralegal studier

&nbsp

Den examen i Paralegal programmet kommer att ha utbildning för att arbeta under ledning och tillsyn av en advokat och att utföra specifikt delegerade materiella rättsliga arbete enligt en advokat: s tillsyn. På grund av den höga efterfrågan på juridiskt arbete, har advokater vände sig till paralegals att hjälpa inte bara skriva och aspekter forskning av lagen utan också att förbereda för rättstvister.

&nbsp

Kurser och uppdrag återskapa verkliga situationer och ut ur rättssalen, eller advokatbyrå. Som assistent till en advokat, forskar Paralegal prejudikat, förbereder juridiska dokument, och undersöker fakta. Forskningen bedrivs till stöd för ett rättsligt förfarande, att inleda rättsliga åtgärder, för att utveckla ett försvar, eller att förbereda dokument.Den Paralegal Programmet har tagits fram för att förbereda examen i ytterligare rättsområden med avancerade kunskaper i tvister utanför den lagliga assistenten programmet. Akademiker får arbeta i privata, advokatbyrå kanslier, och företag.

&nbsp


Studenterna är försedda med en hörnsten kurs som inkluderar förberedelse för certifiering. Certifieringen är frivillig och frivillig, och inte krävs för anställning som paralegal. Efter examen från programmet kan studenten bli en Florida registrerat Paralegal genom: (1) framgångsrikt slutförande av Paralegal Advanced kompetens tentamen (PACE certifiering som erbjuds av National Federation of Paralegal Associations "NFPA ") och god status med NFPA , eller (2) ett framgångsrikt slutförande av Certified Legal Assistant / Certified Paralegal undersökning (CLA / CP certifiering som erbjuds av National Association of juridiska biträden "Nala") och god status med Nala.Registreringen är frivillig och inte krävs för att få anställning som en paralegal.


Utexaminerade från MAU juristen Associate of Arts examen kan överföra 18 hp i allmän utbildning, 12 hp i lägre nivå kärnverksamhet, samt 27 högskolepoäng i Juridisk Specialty överliggande Kurser för totalt 57 poäng.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Doral, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Doral, Florida
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan