LAWSTUDIES.SE

Sök bland {lawstudies-certificate:plural} i Nationella juridikstudier i Australien 2020

Någon som vill öka sina karriärmöjligheter eller gå in i ett examensprogram kan hitta sina chanser starkt förbättrade genom att göra ett certifikatprogram. Dessa program kräver ofta mindre tid att slutföra jämfört med en kandidatexamen eller magisterexamen.

Klasser som är inriktade på gemensam rätt eller lagar från domarnas eller rättspraxis beslut kallas ibland nationella lagstudier. Eftersom det här är studiet av lag, är det troligen mest användbart för studenter i straffrättsliga eller juridiska program.

Australien Utbildning är främst regeringens ansvar. Regeringen finansierar fullt allmänheten universitetsutbildning medan det delvis finansierar privata universitetsutbildning.Australien är en engelsk-talad land, älskar mest av studenter från länder vars engelska är det första språket ofta studerar i detta land

Det i topp {lawstudies-certificate:plural} i Nationella juridikstudier i Australien 2020

1 Resultat i Nationella juridikstudier, Australien Filter

Graduate Certificate i australisk lag

University of Technology Sydney
Campusstudier Heltid Deltid 0.5 - 1 år Januari 2020 Australien Sydney + 1 fler

Graduate Certificate i australisk lag är utformad för att tillåta lämpligt kvalificerade advokater från gemensamma lagar jurisdiktioner utanför Australien för att tillgodose de akademiska kraven för antagning som advokat i Högsta domstolen i NSW.