Filter
Certifikat
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se {lawstudies-certificate:plural} i Public Interest Law

Ett certifikatprogram kan hjälpa studenter som vill vidareutveckla sin kunskap genom specialiserad utbildning. Dessa program finns i en rad olika discipliner, och de kan vara ett bra alternativ för dem som vill slutföra en kurs i ungefär ett år.

Den LLM i offentlig rätt är ett dynamiskt program som syftar till att öka den juridiska forskningen av studenter. De studenter som är intresserade av detta program har givande möjligheter. Det finns olika möjligheter och sträcker sig från forskning kränkning av mänskliga rättigheter att arbeta i områden och lättnad.

Kontakta universitet och Se alla {lawstudies-certificate:plural} i Public Interest Law 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Public Interest Law

Albany Law School

Ett nytt all-online certifikatprogram i Cybersecurity ... [+]

Ett nytt all-online certifikatprogram i Cybersecurity

förstå effekterna av lagar och politikbedöma ett företags eller företags cybersäkerhets- och integritetsprogrambedöma branschens bästa praxis tillsammans med statliga, federala och internationella cybersecurity och integritetsregler,fatta beslut och ge råd till ledande beslutsfattare om hur man orienterar företag eller organisation för att snabbt anpassa sig till en ständigt föränderlig risk, överensstämmelse, laglig och politisk miljö.

Programmet består av tre kurser för totalt nio kredittimmar och erbjuds i ett helt online-distansutbildningsformat, så att studenterna kan slutföra kurser ibland som bäst passar sina scheman. Varje kurs tar 14 veckor att slutföra och kan tas samtidigt så att alla tre kurser kan slutföras i en akademisk termin.... [-]

Amerikas förenta stater Albany
September 2019
Engelska
6 - 12 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska