LAWSTUDIES

Hitta 2 {lawstudies-certificate:plural} på deltid i Honolulu och Amerikas förenta stater

Att slutföra ett certifikatprogram kan komplettera en existerande examen eller sekundärutbildning genom att lägga till en specialiserad färdighetsuppsättning. Ofta kan detta leda till en befordran, en inträdesnivå eller tillträde till ett grundutbildningsprogram.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Manoa ligger i den inhemska stadsdelen Honolulu, Hawaii. Nästan varje turist i världen vet om Hawaii. Manoa är rikt bevuxen stad som nästan får regnet varje dag, det är anledningen beror på vilken de flesta av universitetets team ingår regnbåge i namn eller slogan. På grund av naturskönhet och frisk luft i staden ses som en hälsosam plats att meditera.

Kontakta skolor direkt {lawstudies-certificate:plural} på deltid i Honolulu i USA 2021

sökresultat funna Filter

Miljölagstiftningsprogram

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Certifikat
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Lagskolans miljölagsprogram (ELP) grundades 1988 i erkännande av de speciella utmaningarna som Hawai'i står inför för att utveckla en miljömässigt hållbar ekonomi i en unik öm ...

Läs mer

Besökande Internationella Professionals (VIP) Program

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Certifikat
Sep 2021
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Om du är en yrkesmässig yrkesutbildning som har en juristexamen utanför USA och vill vidareutveckla din juridiska studie på en icke-kreditbaserad nivå, bjuder vi dig till att ...

Läs mer