LAWSTUDIES

Alla Mest populära {lawstudies-certificate:plural} i Baton Rouge Amerikas förenta stater 2021

Någon som vill öka sina karriärmöjligheter eller gå in i ett examensprogram kan hitta sina chanser starkt förbättrade genom att göra ett certifikatprogram. Dessa program kräver ofta mindre tid att slutföra jämfört med en kandidatexamen eller magisterexamen.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Det finns många stora universitet som man kan gå i Baton Rouge, LA. Några av de ackrediterade namnen är Louisiana State University, Southern University, University of Phoenix och Baton Rouge Community College.

Sök {lawstudies-certificate:plural} i Baton Rouge i USA 2021

sökresultat funna Filter

Certifikat i skatterätt

Southern University Law Center
Certifikat
Sep 2021
Engelska

Det finns en växande efterfrågan på advokater med expertis inom skattelagen. Skatterättscertifikatet ger studenterna förändringen för att utveckla de praktiska och tekniska fä ...

Läs mer

Certifikat i offentlig rätt

Southern University Law Center
Certifikat
Sep 2021
Engelska

Certifikatet i offentlig rätt är för studenter som är intresserade av karriärer inom den allmänna politiken. Genom att dra nytta av SULC: s läge i Louisianas huvudstad erbjude ...

Läs mer