LAWSTUDIES

De mest populära {lawstudies-certificate:plural} i Newark Amerikas förenta stater 2021

Någon som vill öka sina karriärmöjligheter eller gå in i ett examensprogram kan hitta sina chanser starkt förbättrade genom att göra ett certifikatprogram. Dessa program kräver ofta mindre tid att slutföra jämfört med en kandidatexamen eller magisterexamen.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Newark ligger i New Jersey, USA, och är navet i landets luft, sjöfart och järnväg anläggningar. De flesta av de högre utbildningssystemen anläggningar är belägna i omedelbar närhet av University Heights distriktet som tjänar mer än 40.000 studenter.

Se {lawstudies-certificate:plural} i Newark i USA 2021

sökresultat funna Filter

Straffrätt och förfarandecertifikat

Rutgers Law School - Camden & Newark
Certifikat
Sep 2021
Engelska
Campusstudier

Rutgers Law School är glada över att kunna erbjuda studenterna möjlighet att delta i ett nytt certifikatprogram för straffrätt och rättegång.

Läs mer