Studera Juridik i Colombia

Juridik i Colombia 2018/2019

Om Colombia
Columbia är en konstitutionell republik som ligger i nordvästra Sydamerika och gränsar till Stilla havet, Karibiska havet, Peru, Brasilien och Venezuela. En "mitt " makt anses ha den 3: e största ekonomin bland andra sydamerikanska länder; Columbia 's regering styrs av en konstitution ändrades 1991 och arbetar enligt principerna för "maktdelning ". Chefen för regeringen och staten är president of Columbia, som stöds av ministerrådet och vice VD. I likhet med strukturen av den amerikanska regeringen, har Columbia ett tvåkammarsystem kongressen, senaten och representanthuset. Högsta domstolen i Columbia härskar över den rättsliga grenen och består av 23 domare presiderande över medborgerliga, Labor och Straff kamrar. Grundades 2005, har ett civilt system med rättsliga förfaranden tillämpats genom att upprätthålla kontradiktoriskt (jury eller domare) förfaranden i alla domstolar.Columbia 's rättsliga systemet arbeta under en ändrad strafflag från 1938 ursprungligen införliva spanska rättsliga principer, har Columbias rättssystem en slående likhet med USA och väst lagar som definierar brott som förseelser eller brott. Dock är Columbia 's högsta fängelsestraff 24 år (liknande skandinaviska lagar) oavsett brottet. Dödsstraffet i Columbia avskaffades över 100 år sedan. Uppdelad i flera domkretsar innehåller överlägsna domstolar som leds av minst tre domare, är Columbia 's kommuner övervakas av specialiserade, unga och kretsdomstolar som använder "Public Ministry " advokater att företräda enskilda i domstolsförfaranden.
Studera lag i Colombia
Tjänar en juristexamen i Columbia, liksom andra latinamerikanska länder har försökt deras högre processutbildning till reform genom att göra det lättare för låginkomsttagare studenter att få högskoleexamina. Att bli en advokat i Columbia innebär att slutföra en Bachelor of Law (4 år). Du kan sedan slutföra en Master of Law (LLM). Beroende på din inriktning, behöver dig eller inte för att ta Bar examen att öva lag. Praktik som består av åtminstone ett år med en advokatbyrå eller enskilda rådgivare behövs ibland innan juridikstudenter kan ta baren tentamen. Många advokater erhålla en examen i Columbia väljer att träna lag i Brasilien, där de ekonomiskt blomstrande städerna Sao Paulo och Rio de Janeiro erbjuder möjligheter att Columbia inte tillhandahåller.Advokatbyrå med inriktning på företagsförvärv, affärer och avtalsrätt kommer att ha några problem att hitta arbete i Brasilien medan kriminella och familje advokater tenderar att vara mer efterfrågad i Columbia.
Universitet i Colombia

Universitet i Colombia

Fakta om Colombia

Colombia gränsar i nordväst genom Panama, i öster av Venezuela och Brasilien, och på southwesten av Peru och Ecuador. Under senare år har Colombia 's ekonomiska tillväxt har varit imponerande, nådde 8,2% under 2007, en av de högsta nivåerna av tillväxt i Latinamerika. Under tiden den colombianska börsen klättrade från 1000 poäng vid sin tillkomst i juli 2001 till över 7.300 poäng från november 2008.

 

Huvudstad: Bogotá DC
Officiella språk: spanska
Regeringen: Unitary presidents konstitutionell republik
Befolkning: 47.072.915
Bruttonationalprodukt: $ 502.874.000.000.000
Valuta: Peso (COP)
Tidszon: (UTC-5)