Filter
Diplom
Studietyp: Alla Tempo: Alla

jämför {lawstudies-diploma:plural} i Straffrätt

Diplomutbildningsprogram kan vara ett värdefullt sätt att överbrygga yrkeserfarenhet med yrkesutbildning. Erbjuder starkt fokuserade studieprogram på en till två års väg, ger diplomerna ett annat sätt för yrkesverksamma att få tillgång till nödvändiga yrkeskunskaper.

Vad är då ett examensbevis i straffrättsliga studier? Detta examensprogram är huvudsakligen centrerat på dem som söker karriär eller vidareutveckling som officer inom brottsbekämpning. Ett doktorsexamen erbjuder omfattande utbildning om brottsrättens strukturer, principer och funktioner, från polisskydd till domstolarnas verksamhet. Programmet fokuserar i synnerhet på de områden i lagen som är nödvändiga för att upprätthålla allmän säkerhet vid undersökning, efterföljande och lagligt gripande av misstänkta brottslingar.

Lagstiftningspersonal och studenter i ett kriminalstudiet diplomprogram kan förvänta sig att lära sig viktiga färdigheter som stöder sin professionella tillväxt. Dessa färdigheter inkluderar icke-våldsam konfliktlösning och upplösning men kan sträcka sig till förmågor som vittneintervjuer och gisslanförhandlingar.

Med program som körs för olika längder och kräver olika kurskrediter kan examensbevis för straffrättsliga studier vara tillgängliga vid olika prisnivåer från olika skolor. Varierande institutioner kommer att ge information om deras prisstruktur och krav.

Eftersom brottsbekämpning omfattar ett brett spektrum av yrken, kan de som fullgör ett examensbevis i kriminella studier välja mellan flera karriärvägar. Kandidater kan söka en tjänst som officer med lokala eller statliga polisstyrkor eller kan välja att ange en federal byrå som medlem av nationella säkerhetsstyrkor. De kan till och med välja roller som säkerhetsvakter eller arbetar i privat skydd med kommersiellt anställda organ som erbjuder livvakt eller premiss säkerhetstjänster.

Eleverna bör vara medvetna om alternativ när det gäller att välja en skola och ett program. Många skolor erbjuder distansutbildning och online-lärande, medan andra använder ett mer traditionellt klassrumsbaserat tillvägagångssätt. För ytterligare information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Straffrätt

Bow Valley College

Du kommer att bli en viktig del av systemet som är grunden för vårt samhälle, vilket gör en skillnad inom det rättsliga området och ditt samhälle. ... [+]

Rättvisa Studier Diplom - brottsbekämpning

Du kommer att bli en viktig del av systemet som är grunden för vårt samhälle, vilket gör en skillnad inom det rättsliga området och ditt samhälle. Du kommer att lära dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att göra karriär inom olika områden i brottsbekämpningen där varje dag erbjuder unika och spännande utmaningar.

Denna 16-månad (4 terminer) Diploma program förbereder dig för en spännande karriär inom brottsbekämpningsområdet som en polis, sheriff, RCMP officer, eller gränstjänster tjänsteman. För närvarande tjänstgör och nyligen pensionerade poliser utgör team av exempel på instruktörer åtagit sig att hjälpa dig att lyckas. Alla rättsliga Studies studenter tar samma uppsättning kurser i årskurs 1 (straffrätt, psykologi, sociologi och kriminologi) och ta kurser specifika för sin specialisering i årskurs 2: Ungdomar Rättvisa, brottsbekämpning eller Correctional studier. ... [-]

Kanada Calgary
September 2019
Heltid
16 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska