Filter
Diplom
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Hitta {lawstudies-diploma:plural} i Straffrätt

Ett examensbevis utfärdas av en skola eller universitet för att intyga att mottagaren framgångsrikt har avslutat studieriet. Vanligtvis utfärdas det för slutförandet av 30 till 72 hp och är avsikten att ge studenterna de nödvändiga färdigheterna för ett visst jobb.

Vad är ett examensbevis i straffrätten? Det är ett program som syftar till att skapa en grund för studenter som arbetar med en karriärväg i straffrätten. Ett examensbevis i detta ämne ger vanligtvis en karriärfokuserad utbildning. Studenter kan introduceras till de många aspekterna av straffrättssystemet, inklusive regering, brottsbekämpning, korrigeringar och straffprocess. Individer kan ta kurser som utredning och brottsbekämpning och väsentliga brott.

Många akademiker utvecklar avancerade färdigheter inom forskning, skrivning och samarbete. Förmågan att noggrant undersöka ett ämne skickligt och kommunicera idéer på ett kortfattat skriftligt sätt är värdefulla färdigheter för att säkra ett jobb. Samarbeta och dela idéer kan gynna individer hemma och på jobbet.

Ett examensbevis i straffrätt kan kräva olika längder av studier beroende på programmet. Detta och många andra faktorer kan påverka upptagningskostnaden. Det är klokt att göra forskning och kontakta universitetets antagningskontor innan man begår ett program.

Ett examensbevis i brottmål förbereder vanligtvis studenterna på många nivåer på grundnivå på brottsbekämpning och relaterade områden. Vissa positioner har ytterligare krav, till exempel bakgrundskontroller, fysisk träningsstandard och akademisk träning. Kandidater kan vara lämpade för jobb som poliser, ungdomsfallsledare, paroleagenter eller probation officerare. För personer som är intresserade av att fördjupa sin utbildning kan många diplomkrediter tillämpas i högre grad.

Många universitet över hela världen erbjuder ett diplom i straffrätten. Att tjäna en examen online är ett bekvämt sätt för många individer att vidareutbilda sig. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Straffrätt

Bow Valley College

Du kommer att bli en viktig del av systemet som är grunden för vårt samhälle, vilket gör en skillnad inom det rättsliga området och ditt samhälle. ... [+]

Rättvisa Studier Diplom - brottsbekämpning

Du kommer att bli en viktig del av systemet som är grunden för vårt samhälle, vilket gör en skillnad inom det rättsliga området och ditt samhälle. Du kommer att lära dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att göra karriär inom olika områden i brottsbekämpningen där varje dag erbjuder unika och spännande utmaningar.

Denna 16-månad (4 terminer) Diploma program förbereder dig för en spännande karriär inom brottsbekämpningsområdet som en polis, sheriff, RCMP officer, eller gränstjänster tjänsteman. För närvarande tjänstgör och nyligen pensionerade poliser utgör team av exempel på instruktörer åtagit sig att hjälpa dig att lyckas. Alla rättsliga Studies studenter tar samma uppsättning kurser i årskurs 1 (straffrätt, psykologi, sociologi och kriminologi) och ta kurser specifika för sin specialisering i årskurs 2: Ungdomar Rättvisa, brottsbekämpning eller Correctional studier. ... [-]

Kanada Calgary
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
16 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska