Graduate Certificate in Intellectual Property

University of Technology Sydney

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Graduate Certificate in Intellectual Property

University of Technology Sydney

Den unika egenskapen i kursen är att den kan genomföras helt online, vilket innebär att studenterna inte behöver delta i ansikte mot ansikte.

Kandidater kan välja ämnen som förstår principerna för: det registrerade varumärkessystemet i Australien och Nya Zeeland, inklusive skydd av oregistrerade varumärken och relaterade former av skydd mot vilseledande eller orättvist handelsuppförande i Australien och Nya Zeeland patenträtt, patent system, tolkning och validitet av, inklusive innehållet och följderna av en patentspecifikation och patentkrav samt relaterad konfidentiell information och know-how, som gör det möjligt för dem att rådgöra om eventuella frågor om patentintrång, validitet och överensstämmelsesdesignlag och praxis i Australien och New Zeeland, som gör det möjligt för dem att ge råd om eventuella frågor om designöverträdelse, validitet och efterlevnad av juridiska processer och professionellt uppförande av varumärkesadvokater och patentansvariga för Trans-Tasman i Australien och Nya Zeeland. Kandidater kan också välja mellan valfria ämnen, inklusive upphovsrättslag, globala aspekter av immateriella rättigheter, immateriella rättigheter och traditionell kunskap, immateriella rättigheter och mänskliga rättigheter samt kommersialisering av immateriella rättigheter.

Beroende på ämnena kan kandidater söka registrering som varumärkesadvokat i Australien och kan uppfylla en del av utbildningskraven för registrering som en trans-Tasman patentadvokat i Australien och Nya Zeeland. Konstadministratörer eller mediepersonal kan förbättra karriärmöjligheterna genom att bygga kompetens inom kommersialisering eller förvaltning av immateriella tillgångar. Andra karriärmöjligheter inkluderar: IP-advokat, IP-portföljförvaltare, policy maker och statlig regulator. Denna kurs gör det möjligt för utländska registrerade advokater att genomföra de nödvändiga ämnen som Trans-Tasman IP Attorneys Board kräver för Australiens eller Nya Zeeland registrering.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad November 25, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
0.5 - 1 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
21,600 AUD
i AUD per 24cp-session
Information
Deadline
Locations
Australien - Sydney, New South Wales
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Australien - Sydney, New South Wales
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan