Rigorös träning och överlägsen förberedelse

BU Law Graduate Tax Program (GTP), som grundades 1959 som ett av landets första forskarskatteprogram, står som en av de bästa. Det rankas för närvarande näst i landet, enligt National Law Journal . Vi är # 8 i skattestudier bland amerikanska lagskolor, enligt US News

Arbetsgivare värderar BU Law LLM i beskattningsuppgifter eftersom det signalerar en rigorös utbildning och överlägsen förberedelse. Vi erbjuder en av de mest omfattande läroplanerna för avancerade skattestudier i landet. Enkelt uttryckt, utrusta vi eleverna med de praktiska färdigheter som krävs för omedelbar framgång inom beskattningsområdet, oavsett om de tjänar graden genom bostadsstudier i Boston, online hemifrån eller genom en kombination av båda formaten. Vi erbjuder också ett Estate Planning Certificate för studenter som söker specialundervisning utan åtagande av ett examensarbete. Våra studenter på över 3000 säger konsekvent att deras BU Law LLM i beskattningsexamen har varit en viktig ingrediens i deras professionella framgång.

Vi är stolta över att leda skatteutbildningsområdet med fokus på skatteteknik och innovation. Våra fakulteter, alumner och arbetsgivare har berättat för oss att tekniken förändrar hur världen tänker på skatt och GTP är engagerad i att förbereda våra studenter för framgång i detta snabbt utvecklade skattelandskap. Detta inkluderar att erbjuda eleverna möjligheter att utveckla kompetens inom teknikverktyg som för närvarande används av skatteutövare och utöka vår läroplan för att erbjuda kurser om skatteteknik, kryptokurrency och mer.

GTP utökar vårt "innovation" -fokus till vårt klassrums erfarenhet genom att erbjuda ett "bästa av båda världar" -metoden som kombinerar möjligheter till boende och onlineutbildning. Våra små klassstorlekar ger studenterna möjlighet att enkelt skilja sig och bygga starka professionella relationer med sina professorer och klasskamrater. Samtidigt tillåter vårt onlineprogram att vi erbjuder maximal flexibilitet för studenter som inte kan delta i klassen personligen. Våra 40 kurser är tillgängliga för alla studenter, oavsett om de bedriver sin LLM-examen online, i hemvist eller genom en kombination av båda formaten. Bostads- och online-studenter har möjlighet att fokusera sin studie av skattelagstiftningen på specifika områden, inklusive företagsskatt, finansiella tjänster, internationell skatt och fastighetsplanering.

Vi fokuserar på att anställa fakulteten som ger verkligheten i klassrummet så att våra studenter samtidigt lär sig lagen och de praktiska färdigheter som krävs för deras framtida praktik. Vår fakultet är bland de mest erfarna skatte- och fastighetsmäklare i advokatbyråer, skattekonsulter, förtroendeföretag och myndigheter. Många GTP-fakulteter är också alumner i det här programmet och har därmed ett personligt engagemang för att säkerställa fortsatta framgångar för våra studenter.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 4 fler kurser från Boston University School of Law »

Senast uppdaterad April 18, 2019
Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Duration
1 - 4 år
Deltid
Heltid
Deadline
Kontakt Skolan
Applications received after this deadline will be reviewed on a space available basis
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Applications received after this deadline will be reviewed on a space available basis
Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Applications received after this deadline will be reviewed on a space available basis
Slutdatum