I-LLM LPC - Deltid

The University of Law

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

I-LLM LPC - Deltid

The University of Law

I-LLM LPC - Deltid

I-LLM LPC-deltidskursen stöder de som har en juridik eller GDL och vill träna som advokat via vårt stödda online-lärandealternativ.

 • Balansera dina studier med andra åtaganden med vår 22-månaders online kurs (tillfällig närvaro krävs)
 • Skräddarsy din kurs till dina specialområden av intresse genom ett brett urval av valfria ämnen
 • Kvalificera med en LPC och en Masters Award (LLM) utan extra kostnad

Med en stark inriktning på att förbättra framtida anställbarhet säkrade 96% av våra heltid 2015/16 och accelererade 2016/16 LPC-studenter som avslutade sommaren 2016 anställning, ett utbildningskontrakt eller ytterligare studier inom nio månader efter att ha fullgjort kursen.

Kurskrav

För att vara berättigad att ta plats på kursen måste du uppfylla kraven för att inleda en juridisk praxis (LPC) som fastställs av advokatförordningen (SRA) - se nedan. Underlåtenhet att följa dessa behörighetskrav innebär att universitetet inte har något annat val än att avbryta din plats på kursen.

Om du är en icke-EEA-student behöver du också ett visum som täcker hela kursens längd - se Visa krav nedan.

Juridiska högskolan LPC urvalskriterier

 • Akademisk profil och prestation, i allmänhet minst en faktisk eller förutsägd andra klassens hedersrätt grad eller GDL / CPE *
 • En tillräcklig befäl för det engelska språket för att slutföra kursen - se engelskspråkiga krav nedan
 • Eventuella särskilda omständigheter som avslöjas i din ansökan

Akademiska eller andra referenser

* Detta krav uppfylls av antingen: A) Tilldelningen av en kvalificerad jurynivå. Din juridiska examen måste uppfylla vissa akademiska normer för att kvalificera dig. Detta måste innefatta att ha genomfört bedömningar på lämpligt sätt i de sju grundarna för juridisk kunskap - offentlig rätt, skyldigheter I (kontrakt), skyldigheter II (straff), strafflag, jordrätt, aktie

The University of Law är helt förenligt med jämställdhetslagstiftning och aktivt uppmuntrar mångfald inom juristkåren. Vår antagningsprocess fungerar rättvist och syftar till att göra det möjligt för studenter att utnyttja sina talanger så gott som möjligt. Du uppmanas att berätta om några speciella krav så snart som möjligt. Detta gör det möjligt för oss att diskutera hur vi kan hantera dina krav.

Du måste uppfylla alla behörighetskrav vid kursstart - misslyckande att göra det kan leda till att du förhindras att gå med i kursen. Om du tror att det här kan vara ett problem (till exempel om du har sena utvärderingsresultat), vänligen kontakta Inkomster så snart som möjligt.

Framtida praktikanter

Vägverket har nyligen rådfrågat om ett antal föreslagna ändringar av sina föreskrifter, däribland avlägsnande av kravet på att studenter ska ansöka om studentinträde och godkännande av deras akademiska utbildningsnivå innan de börjar LPC.

Om du har erbjudits ett träningskontrakt måste du se till att advokatverket (SRA) har kontrollerat din "karaktär och lämplighet" för att vara en advokat.

Det kan ta minst sex månader att slutföra om du har:

 • Åtagit sig vissa brott
 • Använt sig skyldig till ett akademiskt brott
 • Hade allvarliga ekonomiska problem (som konkurs, enskilda frivilliga arrangemang eller domstolsdomstolar)
 • Har varit föremål för negativa regleringsresultat
 • Demonstrerade något annat beteende som vi inte skulle förvänta oss av en advokat (till exempel beteende som var oärligt, våldsamt eller diskriminerande)

Ta en titt på SRA Suitability Test 2011 för mer information och fyll i ansökan om behörighet om du behöver berätta för dem om eventuella problem.

Om du inte har något att säga till Vägverket kan du informera dem om detta när du och din arbetsgivare meddelar dem att din träning beror på att du börjar.

Skulle Vägverkets beslut inte bekräftas före LPC-startdatumet, kan du fortsätta med kursen, men gör det för egen risk. Om du har några problem angående karaktär och lämplighet, kontakta SRA.

Ackreditering av tidigare lärande

Om du tidigare har studerat en BVC eller BPTC kan du vara befriad från vissa delar av LPC. För mer information, besök SRA: s webbplats och kontakta vårt admissionslag.

Engelska språkkrav

Om du har avslutat en examen utanför Storbritannien och du inte kommer från ett majoritets engelsktalande land, var god och ge en certifierad kopia av ett av de godkända engelska språketesterna.

Obs: Online. Obligatorisk närvaro krävs för induktion och bedömning vid val av London Bloomsbury, Birmingham och Manchester campus.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad May 9, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Mar. 2019
Duration
Varaktighet
22 månader
Deltid
Price
Pris
16,230 GBP
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Storbritannien (UK) Online
Startdatum: Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum: Mar. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Storbritannien - Storbritannien (UK) Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Mar. 2019
Storbritannien - Storbritannien (UK) Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Price
Inrikes: £ 16,230. Internationellt: £ 16,230