i-LLM LPC - Heltid

I-LLM LPC Full-time kursen * stöder dem som har en juridik eller GDL och vill träna som advokat via vårt stödda online-lärande alternativ.

 • Studera online över 11 månader med tillfällig närvaro
 • Skräddarsy din kurs till dina specialområden av intresse genom ett brett urval av valfria ämnen
 • Kvalificera med en LPC och en Masters Award (LLM) utan extra kostnad

Enligt våra senaste tillgängliga data, 97% av våra heltids 2016/17 och påskyndade LPC-studenter 2017/17 som tog examen sommaren 2017, säkerställde anställning, ett utbildningskontrakt eller ytterligare studier inom nio månader efter att de hade lyckats genomgå sin kurs.

* Med förbehåll för godkännande.

Kurskrav

För att vara berättigad att ta upp din plats på vår LPC måste du uppfylla kraven för att inleda en juridisk praxis (LPC) som utarbetats av Solicitors Regulatory Authority (SRA) - se nedan. Underlåtenhet att följa dessa behörighetskrav innebär att universitetet inte har något annat val än att avbryta din plats på kursen.

Om du är en icke-EEA-student behöver du också ett visum som täcker hela kursens längd - se Visa krav nedan.

Juridiska högskolan LPC urvalskriterier
 • Akademisk profil och prestation, i allmänhet minst en faktisk eller förutspådd andra klassen hedersrätt grad eller GDL / CPE / MA Law *
 • En tillräcklig befäl för det engelska språket för att slutföra kursen - se engelskspråkiga krav nedan
 • Eventuella särskilda omständigheter som avslöjas i din ansökan
Akademiska eller andra referenser

* Detta krav uppfylls av antingen: A) Tilldelningen av en kvalificerad jurynivå. Din juridiska examen måste uppfylla vissa akademiska normer för att kvalificera dig. Detta måste innefatta att ha genomfört bedömningar på lämpligt sätt i de sju grundarna för juridisk kunskap - offentlig rätt, skyldigheter I (kontrakt), skyldigheter II (straff), strafflag, jordrätt, aktie

Laguniversitetet följer fullt ut lagstiftningen om jämställdhet och aktivt uppmuntrar mångfalden inom juristeriet. Vår antagningsprocess fungerar rättvist och syftar till att göra det möjligt för studenter att utnyttja sina talanger så gott som möjligt. Du uppmanas att berätta om några speciella krav så snart som möjligt. Detta gör det möjligt för oss att diskutera hur vi kan hantera dina krav.

Du måste uppfylla alla behörighetskrav vid kursstart - misslyckande att göra det kan leda till att du förhindras att gå med i kursen. Om du tror att det här kan vara ett problem (till exempel om du har sena utvärderingsresultat), vänligen kontakta Inkomster så snart som möjligt.

Framtida praktikanter

Vägverket har nyligen rådfrågat om ett antal föreslagna ändringar av sina föreskrifter, däribland avlägsnande av kravet på att studenter ska ansöka om studentinträde och godkännande av deras akademiska utbildningsnivå innan de börjar LPC.

Om du har erbjudits ett träningskontrakt måste du se till att advokatverket (SRA) har kontrollerat din "karaktär och lämplighet" för att vara en advokat.

Det kan ta minst sex månader att slutföra om du har:

 • Åtagit sig vissa brott
 • Använt sig skyldig till ett akademiskt brott
 • Hade allvarliga ekonomiska problem (som konkurs, enskilda frivilliga arrangemang eller domstolsdomstolar)
 • Har varit föremål för negativa regleringsresultat
 • Demonstrerade något annat beteende som vi inte skulle förvänta oss av en advokat (till exempel beteende som var oärligt, våldsamt eller diskriminerande)

Ta en titt på SRA Suitability Test 2011 för mer information och fyll i ansökan om behörighet om du behöver berätta för dem om några problem.

Om du inte har något att säga till Vägverket kan du informera dem om detta när du och din arbetsgivare meddelar dem att din träning beror på att du börjar.

Skulle Vägverkets beslut inte bekräftas före LPC-startdatumet, kan du fortsätta med kursen, men gör det för egen risk. Om du har några problem angående karaktär och lämplighet, kontakta SRA.

Ackreditering av tidigare lärande

Om du tidigare har studerat en BVC eller BPTC kan du vara befriad från vissa delar av LPC. För mer information, besök SRA: s webbplats och kontakta vårt admissionslag.

Engelska språkkrav

Om du har avslutat en examen utanför Storbritannien och du inte kommer från ett majoritets engelsktalande land, var god och ge en certifierad kopia av ett av de godkända engelska språketesterna.

Plats

Uppkopplad. Obligatorisk närvaro krävs för induktion och vid val av London Bloomsbury, Birmingham (endast september) och Manchester campus. Bedömning vid val av: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester

Program undervisas på:
 • Engelska

Se 21 fler kurser från The University of Law Postgraduate Programmes »

Senast uppdaterad September 8, 2019
Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2019
Jan 2020
Duration
11 månader
Heltid
Pris
13,165 GBP
Inhemsk: £ 13,165. Internationellt: £ 13,165
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Jan 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum