Jd koncentration affärsjuridiska utmärkelser

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Jd koncentration affärsjuridiska utmärkelser

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Studerande i Business Law Honors Koncentration får undervisning och utbildning inom dessa ämnesområden grundläggande för utövandet av transaktions advokater och / eller företags litigators, utöver undervisning i specialiserade, relaterade ämnesområden de själva väljer.

Professorer Miriam Albert, J. Scott Colesanti, och Ronald J. Colombo fungerar som fakultetskoncentrations rådgivare för denna koncentration. Koncentration fakultet rådgivare kan ändra koncentrationen kraven i undantagsfall genom att meddela dekanus.

Vägledning från en student koncentration fakultet rådgivare är en viktig del av ett framgångsrikt slutförande av koncentration. En koncentration fakultet rådgivare måste godkänna en student inskrivning i koncentrationen. Eleverna ska träffa sin rådgivare så snart de befinner sig intresserade av Koncentration, men under inga omständigheter senare än den tidsfrist som kursutbud för sin fjärde termin studier (eller femte termins studier för deltidsstuderande). En rådgivare kan tillåta en elev att skriva in sig i den koncentration vid en senare tidpunkt, men först efter att fastställa att studenten realistiskt kan uppfylla kraven i koncentrationen före examen.

När inskrivna i Koncentration krävs att den studerande med sin fakultet rådgivare åtminstone en gång per termin, före den termin deadline kursutbud, för att planera sin kursutbud och granska deras framsteg med att uppfylla koncentrationen krav. En student koncentration fakultet rådgivare ska också granska och godkänna koncentrationen skrift kravet.

Per självförklarande Koncentration Registreringsblankett, är eleverna i den koncentration som krävs för att ta tre obligatoriska grundläggande kurser, en kräver färdigheter kurs och minst tre kvalificerade valbara kurser. Eleverna måste också fylla i en skrift krav på koncentration genom att ta en kurs (1) som skulle tillfredsställa antingen skriva Krav 1 eller 2 i någon kurs, eller (2) via en tidning anteckning eller Independent Study, på en affärsjuridisk ämne eller ämnen, som har godkänts av studentens koncentration fakultet rådgivare. Det är tillåtet för att skriva som används för att uppfylla detta krav vara samma skrift som används av studenten för att tillfredsställa en annan Law School krav (t.ex. skriva Krav 1 eller 2).

Karriär i affärsjuridik är bland de mest utmanande i advokatyrket. Dessutom några karriärvägar är så svårt och så konkurrenskraftiga att komma in. Av den anledningen skulle det vara oklokt för de flesta studenter att ensidigt göra karriär inom affärsjuridik. 2 Alla berörda studenten, med alla medel, ta kurser inom affärsjuridiken att fastställa intresse, utveckla färdigheter, och finslipa expertis - men majoriteten av eleverna bör också ha i åtanke andra möjligheter, och bör spetsa sin juridiska utbildning att positionera dem väl för sådana alternativ. Inlärning i Business Law Honors koncentrationen skulle inte vara helt i linje med sådana råd.

Av denna anledning är ett minimum GPA på 3,3 krävs för att skriva in sig i Business Law Honors Koncentration, och en student måste uppgradera med en GPA på 3,3 för att certifieras som har slutfört koncentrationen. Som sagt, en GPA på 3,3 eller högre behöver inte upprätthållas under en elevs tid i koncentration; en student som faller under detta minimum inte avfärdas från Koncentration, han eller hon kommer helt enkelt inte tjäna certifiering för att slutföra koncentration om han eller hon slutligen utexaminerade med en GPA på 3,3 eller högre.

Koncentrationen upprätthåller en twen webbplats, som används för kommunikation och programmering. Alla koncentrations inskrivna bör anmäla sig till platsen ( "Business Law Honors koncentration").

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Hempstead, New York
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Hempstead, New York
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan