Jd

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Jd

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Den Maurice A. Deane School of Law vid Hofstra University förbereder passionerade studenter att få genomslag i rättsväsendet och utanför.

Sedan 1970 har Hofstra Law gav en utbildning rik på både teori och färdigheter som behövs för att producera enastående advokater, företagsledare och samhällsledare.

Ligger på 240 tunnland campus Hofstra University i Hempstead, New York, är Hofstra Law 20 miles utanför New York i förorter Long Island. Få, om ens någon, kan lag skolor matcha kombinationen av vår gröna campus och enkel tillgång till New York City, navet i landets jurister.

Hofstra lagen är allmänt erkänd som en pionjär i att fullt ut integrera klinisk utbildning i en traditionell lag läroplanen. I slutet av 1970-talet hade skolan en av de största kliniska program i nationen. Under årens lopp har våra kliniker blivit väl känd i juridiska kretsar i huvudstadsregionen. När eleverna företräda enskilda inför verkliga rättsliga utmaningar, får de värdefulla praktisk erfarenhet: de förespråkar i domstol, ge råd klienter genomföra fakta utredningar, och medla.

Nu, med den lagliga marknaden kräver mer kunskaper baserad utbildning, har vi utvecklat nya kunskaper som krävs moduler för att införa andra årets studerande till kärn lawyering färdigheter väsentliga för effektiva metoder. Med mer än 200 övre nivå kurser, kan du utforska nästan alla områden av lag och välja en koncentration i alternativ tvistlösning, affärsjuridik, straffrätt och förfaranden, energi- och miljölagstiftning, familjerätt, hälsa lag, immaterialrätt, eller internationell lag.

Antagning

För tillträde till Maurice A. Deane School of Law JD programmet är konkurrenskraftig; på hösten 2015 fick vi ungefär 1900 ansökningar och vår första år klasstorlek är 255 studenter.

Våra juridikstudenter njuta av en 14: 1 student-till-lärare kan skriva in sig i omfattande forskning och skrivkurser, ha tillgång till en studie utomlands program och lära sig i starka praktiska, kunskapsbaserade erfarenhets utbildningsprogram.

Heltid och deltid program

JD Programmet har heltid och deltid dag program; de antagning krav är samma för båda.

Den deltid program är för studenter som inte kan bära hela fem-kurs belastning, men deltids klasser träffas fortfarande fem dagar i veckan, så att lagen skolan kan fyllas i fyra år.

Gemensam JD / MBA och JD / MPH program

Förutom de traditionella Juris Doctor program, Hofstra Law erbjuder gemensamma JD / MBA och JD / MPH program.

Din karriär

Skilj dig

Vårt kontor i Career Services (OCS) arbetar för att hjälpa dig att stå ut. Under vår Professional Development Boot Camp, vi tar in konsulter - som arbetar med många av de främsta advokatbyråer i landet - att finslipa dina muntliga och skriftliga kommunikationsförmåga.

Upptäck din passion

Discover din passion serien ger en grupp alumner som är specialiserade på ett visst område av lag tillbaka till campus för att fungera som panelmedlemmar och tala med dig om sina karriärer.

OCS Tjänster

  • En-mot-en karriärcoaching
  • Personal Branding och marknadsföring
  • CV och personliga brev Förberedelse
  • intervjuträning
  • Professional Development Training
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 - 5 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Hempstead, New York
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Hempstead, New York
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan