LLB-programmet, tillsammans med jurister, jurister för miljölagstiftning och doktorsexamen erbjuds av USP: s juridiska skola. Dessa program fokuserar specifikt på de rättsliga systemen i Sydostasien, särskilt de av USP: s 12 medlemsstater: Cooköarna, Fijiöarna, Kiribati, Marshallöarna, Nauru, Niue, Samoa, Salomonöarna, Tonga, Tokelau, Tuvalu och Vanuatu. Också ingår i programmet är en förståelse för lagarna i regionens tidigare imperialiska krafter som Australien, Nya Zeeland, Storbritannien och Frankrike. Skolan har en stark forskningsprofil inom en rad områden, bland annat miljölagstiftning, politik, sedvanerätt och jordrätt.

Fiji-logotypen

Högskoleexamen (LLB) vid University of the South Pacific är ackrediterad genom Fiji styrelse för juridisk utbildning, Som driver verksamhet under Juridikutskott 2009. Graden erkänns av styrelsen som uppfyller de akademiska kraven för upptagande som jurist i Fiji. Fiji-ackrediteringen accepteras också som en fråga om konvention i de andra jurisdiktionerna i USP-regionen för upptagande till rättspraxis i dessa jurisdiktioner.

LCA-logotypen

Dessutom är LLB-kurser ackrediterade av Juridisk antagande Rådgivande kommittén för Australiens lagråd.

Bachelor of Laws grad erbjuds som ett ansikte mot ansikte fyraårigt program på Emalus Campus, men erbjuds även online i distans och flexibelt lärande läge.

lady-juridik-2388500_960_720

Särskilda behörighetskrav:

För att bli antagen till juridik kandidatexamen ska en person ha: a) godkänt blankett 7 eller motsvarande examen med 60% (eller motsvarande) på engelska; Eller b) uppfyllde de mogna studentintagningskriterierna Eller c) En kandidatexamen från USP, eller en kandidatexamen eller motsvarande kvalifikation med minst tre års heltidsstudie från en annan erkänd tertiär institution. (Studerande som är medtagna enligt denna klausul kallas Graduate Entrants).

Programkrav:

Juristkandidaten består av 32 kurser, varav 8 är på 100-nivå, 8 är på 200-nivå och 16 är på 300-nivå.

Program undervisas på:
  • Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Feb 2020
Duration
4 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019, Feb 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019, Feb 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum