Read the Official Description

juridisk engelska program


Brooklyn Law School nya Legal Language Institute grundades som ett erkännande att den globaliserade rättsväsendet bedriver verksamhet på många språk och kräver en förståelse för olika rättskulturer. Institutets utbildningsprogram kommer att presentera möjligheter för jurister och studenter från utlandet för att vässa sina kunskaper i språket i amerikansk juridisk diskurs. Det kommer också att ge studenterna möjlighet att studera den rättsliga kulturen och språket i andra länder.


Institutet kommer att inleda sin utbildningsverksamhet med ett intensivt Juridisk engelska program som ska erbjudas varje juli (se nedan). Inom en snar framtid kommer institutet utvidga sin verksamhet till att omfatta kurser för amerikanska och utländska advokater i den juridiska terminologin och begreppen andra juridiska språk, bland annat tyska, spanska, franska, ryska och kinesiska. Dessa kurser kommer att vara öppen för BLS studenter och medlemmar av de juridiska och näringslivet som är intresserade av finslipa sina färdigheter i språket och lagen av andra rättskulturer.


Institutet - en del av den berömda Center for Law, språk och kognition - kommer också att hålla konferenser i samarbete med språk och juridik centra från utlandet, om inrättande av det som världsledande i att tilltala språkiga juridiska frågor.


Juli Intensiv Legal English Program


Som svar på de utbildningsbehov och krav på många sökande till vicehäradshövding Program för utrikes-utbildade advokater som är intresserade av att studera lagstiftningen i USA, Brooklyn Law School introducerar två sommarkurser i juridisk engelska. Även de studenter med mycket hög TOEFL poäng skulle gynnas av en dedikerad nedsänkning i juridisk engelska före starten av sin amerikanska juristexamen program. Denna intensiva träning i språk - antingen i en veckas kurs eller tre-veckors kurs - ska ge studenterna en fördel i sina amerikanska juridiska studier.


Även om vi räknar med att de flesta studenter kommer att vara utlands utbildade jurister inskrivna i USA Jur.kand program som kommer att börja i augusti, båda kurserna är öppna för studenter och praktiker med tillräcklig kunskaper i engelska som vill förbättra sina kunskaper i juridisk engelska.


Läroplan och fakulteten


Deltagarna kommer att sätta individuella mål i början av kursen och kommer att förses med en bedömning av deras framsteg på avslutningen. De primära ämnesområden är:

    • lyssna och tala: telefon, förhandling, mötes-och intervjuteknik, kundkommunikation, formella och informella presentationer;
    • doktrin: kontrakt utarbetande, brev, juridiska sammanfattningar, predictive och övertygande skrift, samt,
    • läsning kompetens och analys: kontrakt och lagstadgade tolkning, juridisk vokabulär, det amerikanska rättssystemet, och rättsområden.


För deltagare med begränsad tid, kommer en veckas intensiv version av kursen att erbjudas. Innehållet kommer att inriktas på samma områden som angivits ovan.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är
Startdatum
Aug. 2019
Duration
1 - 3 veckor
Full-time
Pris
3,050 USD
för tre-veckors kurs, $ 1250 för en veckas kurs.
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum