Läs den officiella beskrivningen

Vermont Law School Juris Doctor (JD)

Tjänar en Juris Doctor från Vermont Law School visar entusiasm och engagemang, inte bara till advokatyrket, men att göra en inverkan genom lagen.

Samtidigt förbereder för allmän praxis i alla 50 stater, kommer du att utveckla de kunskaper och skaffa sig de kunskaper som behövs för ledarskap i miljörätt, straffrätt, tvistlösning, energilagstiftning, internationell och komparativ rätt, markanvändning, eller vattenresurser lag.

Grunderna för läroplanen fokuserar på doktrinen och analys, betonar vidare socialt sammanhang av lagen, och ger utbildning i de färdigheter och värden som krävs för en effektiv advokatbyrå. Under det första året, kommer du att bygga en grund för rättslig studie genom exponering för grundläggande ämnen, de metoder för rättslig analys, grundläggande juridiska kunskaper och perspektiv på ursprung, funktion och utveckling av rättssystemet. Under dina andra och tredje år, ska du använda Vermont Law School omfattande kurskatalog för att fokusera på frågan områden där du skulle vilja arbeta och leda.

För att tillgodose de ekonomiska realiteter många studenter, Vermont Law School erbjuder accelererad tvåårs och förlängd fyraåriga inskrivning alternativ för JD programmet.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Vermont Law School »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 - 4 år
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum