Juris Doctor program

Juris Doctor program

Juris Doctor program är utformade för studenter som är villiga att ha en karriär som jurister, advokater, rådgivare, eller några jurister.

Juris doktor program är många och finns i praktiskt taget alla länder. Du kan studera en Juris doktor i många lag skolor och universitet, och du kan kombinera den med en annan examen såsom civilekonom eller doktorsexamen Mångfalden av olika Juris Doctor program kan vara överväldigande - låt inte det stoppa dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära Juris Doctor program som anges nedan.

Nyligen tillagda Juris Doktor

California Western School of Law

Juris Doctor (JD) Program

November 13, 2018
Vårt innovativa Juris Doctor (JD) -program betonar kompetensbaserad utbildning och förbereder dig för en framgångsrik och tillfredsställande karriär inom juridikområdet.

Australian National University (ANU) - Law

Juris Doctor

November 6, 2018
ANU Juris Doctor (JD) är ett distinkt program som är utformat för kandidater i icke-juridiska discipliner (eller icke-australiska juridiska examen) och ger den behörighet som krävs för tillträde som advokat i Australien och några andra jurisdiktioner.

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

JD-programmet

November 3, 2018
På lagskolan är vi engagerade i att lära som ett samarbetsföretag. Vårt program utmanar eleverna att växa intellektuellt och professionellt.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en Juris doktor?

Vad är en Juris doktor?

Den Juris Doctor (även kallat juris doktor eller doktor i rättsvetenskap) är den högsta professionella examen inom området för lag. Den Juris doktor examen förkortas ofta JD, och akademiker som håller grad tar normalt på den professionella suffixet "Esquire" efter deras namn, istället för att använda prefixet "Dr" En professionell doktorsgrad, den Juris doktor examen bör inte förväxlas med en doktorsexamen i juridik, vilket är en akademisk examen som kräver en avhandling.

Vilka är fördelarna med att ta en juris doktor?

Juris Doctor program tar ett vetenskapligt förhållningssätt till lagen, undervisning logik och kontradiktoriskt analys. Att främja en praktisk inställning till rättslig studie, doktor Law program förbereda studenterna för en karriär som jurist, advokat, advokat, kurator eller annan jurist. JD program förbereder också eleverna att lyckas i professionella lag tentor (ibland kallad "Bar"-examen), som krävs för att träna i de flesta länder. Passerar den juridiska yrkesexamen är porten till att bli en advokat, jurist, advokat eller jurist.

Vad behöver vi studera i en Juris doktor?

Juris Doctor program erbjuder grundläggande kurser som är grundläggande för programmet och obligatorisk förberedelse för den jurist examen. Obligatorisk doktor Law kurser inkluderar vanligtvis avtalsrätt, skadeståndsrätt, straffrätt, Professionellt ansvar och civilprocess. Dessutom kan JD kandidater skriva in sig i valbara kurser eller kan välja att koncentrera sig på ett visst rättsområde, t.ex. immaterialrätt, äldre lag, internationella mänskliga rättigheter, Hur mycket kostar det att ta en Juris doktor?

De monetära kostnaderna för att slutföra en Juris doktor examen kan variera från land till land, och mellan universitet. Den tid det tar för en person att slutföra sin doktor Law Programmet kan också påverka den totala kostnaden för examen. Efter examen kommer Juris Läkare måste betala en avgift till samfundet eller Law Society för att ta yrkesexamen. Däremot kommer investeringen visa sig fruktbart med uthållighet som advokater är vanligtvis bland de högst betalda proffs i de flesta länder över hela världen.

Vilka är kraven för en Juris doktor?

En kandidatexamen är kärnan förutsättning för en juris doktor eller JD-program. Det är normalt inte nödvändigt att ha en magisterexamen för att bli antagen till en Juris Doctor program. Universiteten varierar mycket i sina ytterligare krav för de sökande, när det gäller grundkvaliteter, program och erfarenheter, så blivande studenter bör kontrollera med enskilda skolor för den här informationen. Det tar två till fyra år av heltidsstudier att slutföra en Juris Doctor. Juris doktor kandidater måste upprätthålla en minsta medeltalet och kan också krävas för att slutföra vissa ytterligare krediter eller kurser till examen.

Varför ta en online Juris doktor?

Många universitet erbjuder online Juris Doctor-program, som erbjuder flexibilitet med bibehållen akademisk stringens. Juris doktor online-program är utformade för att passa in i elevernas upptagna scheman, som ger möjlighet att studera medan du arbetar eller träffa andra ansvarsområden. Med hjälp av toppmodern pedagogiska tekniker, kan professorer kommunicera med online-JD kandidater lätt om uppdrag och kurser, utan att den sökande behöva resa till campus.

Om att ta en Juris doktor?

Juris doktor och doktor Law program erbjuds vid universitet och akademiska institutioner runt om i världen, i USA, Japan, Kanada, Australien, Hong Kong, Storbritannien, Brasilien, Tjeckien, Finland, Frankrike, Italien, och mer. Vissa universitet erbjuder deltid, online eller distansutbildning kursplaner för Juris Doctor kandidater, vilket gör det möjligt att bedriva en JD examen från var som helst i världen. Om du är intresserad av att lära dig mer om Juris Doctor program på universitet runt om i världen, läs mer här.