Läs den officiella beskrivningen

Juris Doctor (JD) är den första professionella juristexamen tilldelas en student som framgångsrikt har fullföljde studien av lagen. Albany Law School erbjuder tre- och fyraåriga program som leder till en JD grad.

Den äldsta oberoende juridisk fakultet i Nordamerika, Albany lag har utbilda studenter och producerar fantastiska advokater för mer än 160 år. Som den enda juridisk fakultet inom 100 miles från huvudstaden i staten New York, erbjuder Albany Law studenter tillgång till de statliga och federala domstolar, lagstiftaren, statliga organ och en stark privat sektor. Här hittar du en intellektuellt rigorösa läroplanen i en mycket stödjande miljö; en nära sammansvetsad grupp av engagerade studenter; och tillgängliga fakultet.

Albany Law är hem till ett omfattande kliniskt program och dynamiska centra lag som tjänar samhället och ger dig möjligheter att delta i meningsfulla advokatbyrå.

Även om vi understryka värdet av en bred utbildning, Albany Law School erbjuder koncentrationer för studenter som vill inrikta sina ämnesområden på särskilda intresseområden. Albany Law School erbjuder också gemensamma studieprogram i samarbete med flera lokala institutioner.

  • JD Anmälan & Krav
  • Ekonomiskt stöd Information
  • Gemensamma studieprogram
  • Banor
  • Koncentrationer

Gemensamma erbjudanden graders inkluderar:

  • JD / Master of Arts i bioetik
  • JD / Master of Business Administration
  • JD / Master of Public Administration
  • JD / Master of regional planering
  • JD / Master of Social Work

Antagningen personal är tillägnad hjälpa dig med ansökningsprocessen. Vi finns tillgängliga för att svara på dina frågor och funderingar, och uppmuntrar dig att kontakta oss. Vårt kontor är öppet måndag till fredag ​​från 8:30 till 16:30 EST / EDT. Skicka ett e-postmeddelande till admissions@albanylaw.edu eller ring (518) 445-2326.

Juris Doctor Sökande

Albany Law School välkomnar sökande med en stark rekord av akademisk framgång, livserfarenheter som visar en förmåga att framgångsrikt hantera utmaningar och en hög motivation att studera juridik.

Eftersom en stor del av Albany lag pedagogiska erfarenhet kommer genom samverkan mellan studenter, varje år vi registrera en klass av kvalificerade personer från en mängd olika bakgrunder för att lägga till våra olika campus gemenskap.

JD juristexamen akademiska kraven

Sökande för antagning som kandidater för Juris Doctor examen måste ha, eller har uppfyllt kraven för, en studentexamen eller högre grad ges av en regionalt ackrediterad institution, som innehåller minst 45 termin timmar i humaniora och naturvetenskap. Sökande utan studentexamen examen är upptagna bara med exceptionella akademiska meriter. I ett sådant fall måste den sökande ha klarat tre fjärdedelar av kurser mot en kandidatexamen vid ett regionalt ackrediterad institution. Internationella studenter är skyldiga att upprätthålla laglig invandring status under hela sin vistelse i USA Du kan ladda ner Student Guide till student Exchange turistinformation System (SEVIS).

Bara uppfyller de minimikrav emellertid inte garantera tillträde. Eftersom Albany lagen får många fler ansökningar från personer har tillräckliga resurser för att studera lag än vad som kan accepteras, väljer Albany Law School antagning kommittén som den bestämmer kan ha störst nytta av och bidra till den akademiska program.

överförings Sökande

Studenter närvarande inskrivna i ett ackrediterat lag skola kan ansöka om antagning med avancerade stående. Antalet överförings sökande som vi accepterar beror på antalet platser tillgängliga i andra årsklassen. För mer information, besök vår överförings antagning sidan.

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Albany Law School »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 - 4 år
Heltid
Pris
44,546 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum