Den professionella Masters program Konkurrens och reglering LL.M. ligger i två växande och stora rättsområden, reglering och konkurrenslagstiftning. Eleverna lär sig också om de ekonomiska aspekterna av den rättsområden som blir allt viktigare efter införandet av "mer ekonomisk strategi" i juridisk teori.

Det nya fortsättningsutbildningen Masters-programmet resulterar i en LL.M. i konkurrens och förordning är avsedd för jurister, advokat praktikanter, bedömare och advokater som är intresserade av ytterligare kvalifikationer inom områdena konkurrens och reglering lag. De som lyckats slutföra masterprogrammet har möjlighet att fortsätta till doktorsexamen.

En banbrytande examen i lagen om konkurrens

Programmets mål är att förvärva materiella färdigheter genom exponering för innehållet i lagen om konkurrens och reglering i samklang med de ekonomiska aspekterna på dessa områden. Som en examen med en LL.M. i konkurrens och reglering,

  • du har en djup kunskap i lagen om konkurrens och reglering
  • du har en grundläggande kunskaper i funktion marknader
  • du har förmågan att analysera möjligheterna och gränserna för statliga interventioner på marknaderna, och
  • du är idealiskt förberedd för tillämpningen av ekonomiska frågor inom ramen för lagen om konkurrens och reglering.

Ny studie FORMAT

Studieprogrammet Konkurrens och Förordning LL.M. Ändrades under vintersemestern 2016/2017. Antalet klassrum sessioner minskades och det kommer bara att finnas 3 intensiva studiefaser om 5-8 dagar. Dessa kommer att äga rum i oktober, april och i slutet av juni.

Innehållet i studieprogrammet förändras inte alls. Det finns fortfarande ett antal utövare som en del av programmet. Dessa ingår i webinars. Därför kan du studera från dig hemdator och dina studier kommer att bli ännu mer kompatibel med din professionella arbetsuppgifter och ditt privatliv.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Leuphana University of Luneburg »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
3 terminer
Heltid
Pris
9,200 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum