Programbeskrivning

ANU-kandidatexamen (Honours) är en internationellt respekterad världsklass grundutbildning.

ANU är Australiens nationella universitet med ett globalt rykte i internationell, konstitutionell, offentlig och privaträtt. ANU är Australiens högst rankade universitet och rankas som nummer 12 i världen för studier av lag (QS World Rankings by Subject, 2018).

ANU Law School ger sina studenter med en unik förståelse för nuvarande lag och praxis. Vårt undervisningsmetod kombinerar akademisk rigor med praktisk kompetens. Du kommer att få fördjupad kunskap om lagens roll och funktion och utveckla en avancerad förståelse för hur lagen påverkar och påverkar nästan alla aspekter av vår värld.

Som en ANU-lagstudent lär du dig från världsklass akademiker och gästlärare med verklig yrkeserfarenhet. Små klassstorlekar ger ökade möjligheter för studenter att interagera och engagera sig med akademisk personal, besöka gästtalare och andra studenter.

Ersättningskomponenten i programmet är inbäddad i examensstrukturen för att förbättra dina karriärmöjligheter och ge dig en stark grund för forskarutbildning.

Under din ANU juridik grad kommer du att presenteras med många möjligheter att sätta din juridiska kunskap i handling och få praktisk erfarenhet genom en rad praktikplatser, kliniska placeringar, student tävlingar och utbyten i Australien, Asien, Storbritannien, Europa och Förenade kungariket Stater.

Oavsett om du studerar egen lag eller kombinerar den med en annan disciplin som en del av en ANU Flexibel Dubbelgrad, kommer ANU-kandidatexamen (Honours) att utrusta dig med den juridiska kunskapen och de praktiska färdigheter som krävs för att lyckas inom ett brett spektrum av områden.

Som en student på Australiens nationella lagskola kommer du att dra nytta av möjligheter som är unika för att studera lag i nationens huvudstad, den stad där federala lagar och policies görs.

Vår närhet till High Court of Australia, Commonwealth domstolar och federala byråer erbjuder oöverträffad tillgång till juridiska utövare, diplomatiska gemenskapen, domare och regeringens beslutsfattare, varav många är ANU Law alumni.


Karriärutfall

ANU har den högsta nivån på utbildningsansvarighet för något australiskt universitet.

När du utexaminerar med en ANU-juridik, blir du en del av ett högt uppkopplat nätverk av över 20 000 globala lag alumni som innehåller nuvarande justitier av High Court, QC, SC, parlamentsmedlemmar, diplomater, forskare, författare och ledare för globala företag .


Flexibel dubbel grader vid ANU

Du kan genomföra en ANU LLB (Hons) som en enskild grad, eller kombinera lag med en av över 30 andra discipliner som en del av en flexibel dubbelkurs. En flexibel dubbel grad ger dig möjlighet att utöka och fördjupa dina kunskaper inom två områden, till exempel lag och internationella relationer, eller lag och handel.

Att studera en flexibel dubbelkurs betyder inte dubbelt arbetsbelastningen eller tiden för en enda examen. Den kondenserade programstrukturen för Flexibel dubbelgrad ger dig möjlighet att slutföra två kandidatexamen och tar bara ett år längre än en enstaka examen.


Gradstruktur

Under din juristutbildning studerar du en rad obligatoriska kurser inom grundläggande juridiska områden som internationell rätt, förvaltningsrätt, bolagsrätt, straffrätt, kontrakt, bevis och rättstvister.

Du kan också skräddarsy din examen för att passa dina intressen och karriärmål genom att välja valfria ämnen från en rad aktuella ämnen i juridiken, inklusive miljö- och klimaträtten, internationell handelsrätt, finansiella marknader och övertaganden, informationsteknologilagen, internationell säkerhetslagstiftning och mänskliga rättigheter lag.

Tillträde till övning

Att slutföra en ANU LLB (Hons) och den nödvändiga praktiska juridiska utbildningen kvalificerar dig att öva lagar någonstans i Australien och i några andra jurisdiktioner, inklusive Nya Zeeland, Indien, Singapore, Vietnam, Malaysia och Hong Kong.

Expert lärare

Med särskild kompetens inom internationell, konstitutionell, offentlig och privaträtt uppmanas vår akademiska personal ofta av parlamentskommittéer, topporganisationer, yrkesorganisationer och media för analys, råd och vägledning om lag och politik.

Många av våra expertforskare är också prisbelönta lärare som är tillgängliga och arbetar nära våra studenter för att stödja dem genom sina studier.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 2 fler kurser från Australian National University (ANU) - Law »

Senast uppdaterad November 6, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
4 - 10 år
Deltid
Heltid
Pris
41,280 AUD
Årlig vägledande avgift för internationella studenter 2019 ($ AUD). Inhemska studieavgifter gäller för australiensiska fastboende, Nya Zeeland medborgare och dubbla medborgarskap innehavare av antingen Australien eller Nya Zeeland.
Deadline
Efter plats
Efter datum

ANU Law - International student experience