Läs den officiella beskrivningen

Kursen

LLB (Hons) lag och kriminologi examen handlar om de regler som samhället är organiserat, hur de kan förändras och vad som händer när de bryts. Det är utformat för att vädja till studenter med utmärkta problemlösningsförmågor som tycker om att diskutera och kritisera.

Kriminologi är ett tvärvetenskapligt fält som bygger på sociologi, antropologi, psykologi och lagen, och kursen är utformad för att ge studenterna möjlighet att göra sig kvalificerade för ett brett utbud av karriärer.

Kriminologi är en väletablerad disciplin i Lincoln. Den kombinerar vetenskap, samhällsvetenskap och politik med specialområden som ungdomskultur, mänskliga rättigheter, motstånd, straffpolitik och krigsförbrytelser.

Hur du studerar

Lagen stora utgör två tredjedelar av denna gemensamma kurs, vilket ger studenterna möjlighet att utveckla juridiska färdigheter och en god kunskap om de yrkesmässigt nödvändiga grunden för juridik. Den återstående tredjedel av kursen består av kriminologimoduler, som kan inkludera tillämpning av kriminologi, brottmålsbilder och straffrättsliga rättigheter samt mänskliga rättigheter (samhällsvetenskap).

Under det första året har studenterna möjlighet att studera viktiga samhällsvetenskapliga begrepp, sociala frågor och rättvisa samt kontexten i det engelska rättssystemet - dess ursprung, historia och praxis.

Andra årens ämnen är tillämpningen av kriminologi och hur resultaten tolkar sig i politik, strafflagstiftning, EU-lagstiftning och jordrätt.

Under examens sista år studerar eleverna aktier och trusts och penologi och straffpolitik och förväntas producera en utökad avhandling inom ett valfritt område.

Föreläsningar syftar till att ge en guide till ett ämne, markera viktiga områden och ge information om frågor som kanske inte är tillgängliga från andra källor. Seminarier hålls vanligtvis en gång i veckan för varje modul. Seminarier är utformade för att bilda ett forum för diskussion och debatt och är vanligtvis baserade på utarbetandet av ett svar på ett problem eller ett diskussionsämne.

Hur man bedöms

Förutom tentamina utvärderas eleverna genom kurser som tar form av uppdrag, mooting, individuella och grupppresentationer och arbetsböcker. Skriftliga uppdrag kan vara i form av en fördjupad fallstudie, en uppsats eller en översyn. Kursen syftar till att ge studenterna ett viktigt tillfälle att mäta hur de klarar av olika ämnesområden och nivåer av studier innan de måste pröva.

  • Bedömning Feedback

University of Lincoln policy för utvärderingsåterkoppling syftar till att säkerställa att akademiker återkommer i kursbedömningar till studenter omedelbart - vanligtvis inom 15 arbetsdagar efter inlämningsdatum.

  • Metoder för bedömning

Hur eleverna bedöms på kursen kan variera för varje modul. Exempel på bedömningsmetoder som används är kurser, t.ex. skriftliga uppdrag, rapporter eller avhandlingar; praktiska tentamina, såsom presentationer, föreställningar eller observationer och skriftliga tentamina, t.ex. formella prov eller prov i klass. Den vikt som ges till varje bedömningsmetod kan variera mellan varje läsår. University of Lincoln syftar till att säkerställa att personalen omedelbart lämnar kursundersökningar till studenterna.

Ingångskrav

GCE avancerade nivåer: BBC

Internationell Baccalaureat: 29 poäng totalt

BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit

Sökande kommer också att behöva minst fem GCSE i klass 4 (C) eller högre, vilket måste innehålla engelska. Likvärdiga nivå 2-kvalifikationer kan också övervägas.

EU och internationella studenter vars första språk inte är engelska kommer att kräva engelska språket IELTS 6.0 med inte mindre än 5,5 i varje element eller motsvarande http://www.lincoln.ac.uk/english requirements

Universitetet accepterar ett brett spektrum av kvalifikationer som grund för inresa och kommer att överväga sökande som har en blandning av kvalifikationer.

Vi anser även sökande med omfattande och relevant arbetslivserfarenhet och kommer att ge särskild inriktning mot dem som inte uppfyller standardkvalifikationerna.

Program undervisas på:
Engelska
University of Lincoln

Se 4 fler kurser från University of Lincoln »

Senast uppdaterad September 3, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid
Pris
13,800 GBP
per nivå. Internationella studenter. | Hem / EU-studenter: 9.250 £ per nivå
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum