Populära kategorier

Lag Kurser Program

Lag Kurser

Lag kurser är utformade för fortsatt personlig utveckling och erbjuds av ett antal ledande universitet och andra utbildningsinstitutioner runt om i världen.

Kurser i Lagar och förordningar har många studie alternativ som kan inkludera nätet, klassrum, enskilt eller i kombination med utbildningsprogrammen. Några av de specialiserade områden i studien för advokat kurser är affärsjuridik, immaterialrätt, reglerande teori, och andra. Även många sektorer har specifika kurser diskuterar aktuella trender och regleringsfrågor som rör deras specifika bransch.

Mångfalden av olika lag kurser kan vara överväldigande - låt inte det stoppa dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära lag nedan angivna kurser.

Nytillkomna kurser i juridik

Instituto Profesional IACC

Juridisk Teknisk

Januari 3, 2018
Den juridiska Tekniska examen från IACC, är ett professionellt med teoretisk, procedur och attityd kunskap som gör att du kan utföra juridiska och administrativa uppgifter inom områdena arbetsrätt, Criminal, familj och, med särskild tonvikt inom förvaltningsrätt, Civil ekonomisk skatt, bank- och Registral, som arbetar direkt med advokater och andra yr… [+]kesverksamma inom utveckla förfaranden i samband med institutioner och rättsliga processer i både den offentliga och den privata sektorn, som agerar etiskt med respekt för människor och hålla sekretess krävs ämnena eller situationer som produceras på grund av sin professionella prestanda. [-]

Universidade de Caxias do Sul

Brasiliansk Lag I Framsteg Jämfört

September 28, 2017
Kursen kommer att pågå 3 timmar per dag för specifika ämnen och två timmar per dag för kursen i brasiliansk portugisiska för utlänningar; 5 dagar i veckan, måndag till fredag, under två veckor, totalt 10 klasser

Central Law Training

Specialist Paralegal Examen I Bolagsrätten I Storbritannien (England Och Wales; Skottland)

April 8, 2017
Yrkesexamen ger en omfattande översikt av bolagsrätt och företagssekreterar arbetsuppgifter. Syftet med kursen är att utveckla färdigheter i samband med bildandet, hantering och administration av privata företag, och de transaktioner och förfaranden typiskt genomförs inom ramen för sitt företags verksamhet.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en lag kurs?

Vad är en lag kurs?
Lag kurser utveckla yrkeskompetens inom det rättsliga området för blivande jurister, advokater, juridiska biträden, analytiker och mer. Allt från Diplom till certifikat till kurser, vissa lag kurser kräver en större tid engagemang än andra. Varje lag Kursen fokuserar på ett visst rättsområde. Universiteten i civil eller sedvanerätt länder skulle erbjuda advokat kurser specifika för deras lokala rättssystem. Många universitet erbjuder även internationell rätt kurser som fokuserar på internationell rätt eller expertområden som tillämpas i någon rättslig jurisdiktion.

Vilka är fördelarna med att ta en lag kurs?
Medan alla lag kurser är olika i ämnet och funktion, har var och en sin egen distinkta fördelar för studenterna. I allmänhet, juridik kurser ger en möjlighet att lära av erfarna professorer. Lag kurser är rigorösa, utmanande och up-to-date, som ger den mest relevanta akademiska erfarenheter. Slutförandet av en lag kurs visar potentiella arbetsgivare att den sökande har utvecklat relevant kompetens inom ett visst rättsområde, advokatbyrå eller Paralegal arbete. Vad ska vi studera i en lag kurs?
Vissa lag kurser är utformade för att komplettera en befintlig grund-eller forskarutbildning examen i juridik, lägga specialisering till en elevs kunskaper i rättspraxis. Till exempel kurser på International Arbitration, i havsrätten, Common Law analys och språk, civil-och familjerätt och energilagen tillhandahålla sådan specialisering. Andra lag kurser är utformade för dem som vill komma in i rättssektorn utan en jur kand eller Juris doktor examen. En Graduate Diploma in Law, Paralegal Diploma Program, Professional Legal Assistant Program eller Legal administrativa assistenter program skulle kvalificera examen för att börja arbeta inom den juridiska sektorn.

Hur mycket kostar det att ta Law kurser?
Kostnaderna för att ta lagen kurser varierar enormt beroende på antalet veckor eller kurs timmar, plats, ämne och universitet. Finansiering assistans kan vara tillgängliga för sökande om en behovsbaserad eller meritbaserat skala. Universiteten kommer att ge mer specifik information på begäran, som kan lämnas in enkelt från denna webbplats.

Vilka är kraven för en kurs i juridik?
Förutsättningar för advokatkurser varierar också kraftigt. Vissa kräver en gymnasieutbildning, medan andra kräver en grund-eller avancerad nivå examen. Lag kurser består av erforderliga föreläsningar, kurser och skriftliga tentamina. Längden på advokat kurser kan vara allt från en vecka till fyra år, beroende på universitetet och kursen.

Varför ta en online-lag kurs?
Online lag kurser är ett alternativ för yrkesverksamma eller personer med ett pressat schema. Lag kurser kan tas på nätet, med alla nödvändiga material som tillhandahålls digitalt. Detta utelämnar kravet att pendla till campus för att delta i lektioner. Den interaktiva aspekten av online-lag kurser ger också eleverna möjlighet att kommunicera direkt med sina professorer och andra klasskamrater, och kräver dem att formulera sina tankar på ett tydligt, sammanhållet skrift mode.

Om att ta en kurs i juridik?
Lag kurser erbjuds vid universitet på nästan alla kontinenter över hela världen. Vare sig i Argentina, Nya Zeeland, Kanada, Malaysia, Frankrike, Sydafrika, Samoa och Ryssland, kan ambitiösa eleverna hitta rättsliga kurser inom en rad olika områden. Det finns en rad olika typer av lag kurser, var och en med specifika krav. Graduate Diplom, Graduate Certificate, diplom, specialiseringar och många andra typer av lag naturligtvis finns på toppuniversitet i världen. Läs mer om advokatkurser idag direkt på LawStudies!