LAWSTUDIES.SE

Jämför 2 kurser i juridik i Handelsrätt

En kurs är en typ av studie studenter kan ta efter examen från gymnasiet. Kurser tas på alla nivåer av högre utbildning, från grundutbildning till masterprogram. Du kan specialisera din utbildning genom att välja olika kurser.

Vad är en kurs i handelsrätt? Det finns många olika juridiska områden som du kan specialisera dig i och kommersiell rätt handlar om de lagar som reglerar företagsägare och andra handelspraxis. En kurs inom detta område fokuserar på leasing av varor, försäljning, säkrade transaktioner och kommersiella koder. Dessa kurser kan också lära om hur konkurs fungerar också. Obligatoriska kurser krävs ofta för juridiska eller företagsstudenter, eller de kan väljas helt enkelt för att en individ finner ämnet intressant.

En av de största fördelarna kursdeltagarna får från handelsrättens kurser är de färdigheter de utvecklar. Som med alla juridiska program, studerar handelsrätten forskare stärker deras kritiska tänkande och organisatoriska färdigheter, samt förstå juridisk praxis och hur man organiserar argument.

Kostnaden för inskrivning i kurser beror på vilken skola och program du har valt, samt den specifika kursen du skriver in. Eftersom så många faktorer påverkar kostnaden är det viktigt att du grundligt undersöker dina alternativ i förväg.

De karriärmöjligheter som är tillgängliga för dem som fullgör kurser i handelsrätt är mestadels inom juridik eller affärsområden. Som med alla lagsprogram kan lagliga elever fortsätta att bli advokater, och det är möjligt att bli en kommersiell advokat som specialiserat sig på affärspraxis. Inträdesnivån som finns tillgängliga efter att ha studerat lag omfattar paralegal och juridisk sekreterare. Det är också möjligt att gå in i en karriär som arbetar i politik för att bli en politisk skapare eller att bli företagare själv.

För att komma igång hitta ett program som passar dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Handelsrätt Filter

PG Dip Internationell Handelsrätt

University of Essex Online
Internet Heltid 16 månader Öppen antagning Storbritannien Colchester

Vår PG Dip International Trade and Commercial Law kurs * erbjuder en avancerad kvalifikation som är utformad för att bygga på din kunskap från PG Cert program moduler och också introducera juridisk forskning färdigheter och metoder, internationell godstransport, internationell privaträtt, immateriella rättigheter och internationell kommersiell tvistlösning.

Pg cert internationell handel och handelsrätt

University of Essex Online
Internet Heltid 8 månader Öppen antagning Storbritannien Colchester

Vår PG Cert internationell handel och handelsrätt kurs * nätet kan åstadkommas som en fristående examen eller användas som en språngbräda mot hela vårt LLM. Kursen ger studenterna möjlighet att utforska områden som lag av världsorganisationen handel, internationellt konkurrenslagstiftningen och internationell försäljning av varor.