Filter
Kurs
Jamaica Studietyp: Alla Tempo: Alla

Sök bland de mest populära kurserna i juridik på Jamaica 2019

Vissa studenter föredrar traditionella klassrumsstudier istället för att studera på internet, men oavsett så erbjuder juridikkurser en stor möjlighet till personlig utveckling och till att tillskansa sig specialiserad juridiska kunskaper. Under vår paraplybenämning "juridikkurs" ryms olika specialiserade områden som diskuterar grundläggande och moderna problem inom sådana ämnen som reglerande teori och handelsrätt.

Studenter som bedriver en LLM (Master of Law) tillbringar ett till två år studerat ett visst rättsområde. Deras avancerad utbildning förbereder dem att arbeta med inriktningar som internationell rätt eller skatterätt.

Jamaica är en ö land som ligger i Karibiska havet, innefattande den tredje största ön i Stora Antillerna.

Kontakta skolor De mest populära juridikstudierna på Jamaica 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

University College Of The Caribbean

University of London-programmet är utformat för att hjälpa eleverna att utveckla en förståelse för de grundläggande principerna och en kritisk medvetenhet om den gemensam ... [+]

Diploma in Law (University of London) The University of London-programmet är utformat för att hjälpa eleverna att utveckla en förståelse för de grundläggande principerna och en kritisk medvetenhet om den gemensamma lagstiftningen rättstradition och tillämpa analytiska och förmåga att lösa problem i en rad rättsliga och icke -juridiska inställningar. Det är också utformat för att förbättra viktiga färdigheter i kommunikation, informationskompetens, analys och argumentation. Det är det första steget på en karriärväg för praktiserande jurister i hela världen.

[-]
Jamaica Kingston
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska