Kurser i juridik i Juridikutbildning (Paralegal)

Jämför 9 kurser i juridik i Juridikutbildning (Paralegal)

Vad är Paralegal studier?

Paralegal studier förbereda studenterna för en karriär som paralegal eller juridisk assistent. Paralegals har akademisk utbildning inom området för lag, som gör det möjligt för dem att utföra mycket av det administrativa arbetet för en advokat eller jurist. I vissa länder och stater, paralegals regleras av regeringen och som krävs för att få en licens. Däremot har andra regioner som inte kräver licensiering för paralegals.

Vilka är fördelarna med att ta kurser i Paralegal studier?

Kurser i Paralegal studier kan ske i form av diplom eller certifikat program. Dessa Paralegal studier kurser förbereda eleverna att komma in i arbetslivet som en paralegal eller juridisk assistent efter examen. Paralegals är viktiga, högavlönade, väl respekterade medlemmar av jurister.Kurser i Paralegal studier förbereda eleverna för att möta de administrativa, affärs-och juridiska utmaningar.

Hur mycket kostar det att ta kurser i Paralegal studier?

Kurser i Paralegal studier varierar mycket i längd och studiekostnader. Diplom eller examen certifikat Paralegal kurser ofta tar ungefär ett år att slutföra. Använd formuläret på denna webbplats för att kontakta skolan för mer specifik information.

Vilka är kraven för Kurser i Paralegal studier?

Graduate certifikat kurser i Paralegal studier kräver en grundexamen. Å andra sidan, några diplom program och paralegal kurser kräver en gymnasieexamen. Studerande i kurser i Paralegal studier kommer att krävas för att slutföra kurser, tentor och i vissa fall praktik.

Vilken typ av karriär kan du räkna med kurser i Paralegal studier?

Utexaminerade från Paralegal studier kurser kommer att uppfyllas med många givande karriärmöjligheter efter examen. Paralegals och juridiska biträden är efterfrågan på privata advokatbyråer, företag företag och myndigheter. Paralegal studier kurs akademiker kan söka jobb på företag som specialiserat sig på straffrätt, avtalsrätt, familjerätt, bolagsrätt, fastighetsrätt och mer.

Varför tar Paralegal Studies kurser på nätet?

Många Paralegal studier kurser erbjuds också nätet av några av världens främsta skolor. Eleverna kan arbeta under studietiden på nätet, eller bara använda tillkomsten av online-lärande för att rädda dem att pendla till campus. Läs mer om på nätet och på campus Paralegal studier kurser i dag!

 


Läs Mer

Specialist Paralegal Examen I Bostäder överlåtelsehandlingar I England Och Wales

Central Law Training
Online Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien Glasgow

Fastighetsrätt har förändrats dramatiskt under de senaste åren, med ändringar i lagen i fråga om bildandet av ett avtal om försäljning av mark, införandet av titeln garanti, den nya Inskrivningslagen och tillhörande regler; och dessa förändringar har inte klar med förslag om att utvidga elektronisk överlåtelsehandlingar och sannolikheten för ytterligare utveckling när det gäller fastighetsregistrering. [+]

Denna kvalifikation recensioner fastighetsrätt i samband med avtalsrätt för försäljning av mark, livs garantier och det nya landet Registration Act. Kursen lägger tonvikt på de senaste ändringarna i fastighetsrätt under de senaste åren, och ger upp-to-date bästa praxis.

För att effektivt råda en klient, måste paralegals har bred och detaljerad kunskap om ämnet. Denna kurs tar en AZ strategi omfattar alla aspekter av äganderätt, se till att du har slutfört den här kursen med en grundlig förståelse av fastighetsrättsliga regler och hur de kan relatera till varje kund.

Denna utbildning kommer att omfatta följande moduler:

Källor i lag, att ingå avtal och klient Information Avdrag avdelning för fastighets Att sälja fast egendom och avtalsbrott Nybyggnation utveckling och § 106 avtal Krav på att skriva och utförandet av dokumentation Hem rättigheter och Fastighetstransaktioner Undersökning av avdelning Inskrivning Försäljning av Säker nyttjanderätt, Fullmakter och försäljning av mottagaren Bostadslägenheter - långa hyresavtal Motsatt besittning, servitut och förbunden Upplåning på fast egendom Korttidsboende nyttjanderätt konkurs Conveyancing Förvärv av ett företag och försummelse [-]

Specialist Paralegal Examen I Testamenten Bouppteckning Och Administration I England Och Wales

Central Law Training
Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien Glasgow

Programmen är utformade för att kombinera prejudikat, råmaterial, juridiska berättelser och stilar för att skapa referenshandböcker för dagligt bruk, samtidigt som praktisk kunskap för att ge detaljerad täckning i bästa praxis och förfaranden. [+]

Denna examen ger en praktisk genomgång av testamenten, bouppteckning och administration. Kursens innehåll är anpassat till ramen för klientarbete och omfattar alla processer kring planering, utformning och genomdriva en vilja. Specialiserade ämnen, såsom att administrera egendom, skatter, variationer efter döden, familj tillhandahållande och tvister omfattas.

En mängd olika juridiska resurser ska användas för att hjälpa dig att förstå hur testamenten, bouppteckning och administration manifest i en riktig professionell sammanhang. Prejudikat råmaterial och juridiska berättelser dras på för att ge en heltäckande bild av modern bästa praxis.

Denna utbildning kommer att omfatta följande moduler:... [-]


Specialist Paralegal Examen I Arbetsrätt I Storbritannien (England Och Wales; Skottland)

Central Law Training
Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien Glasgow

Denna kurs belyser den nyligen införda delad föräldraledighet som är en betydande förändring till familjerelaterad ledighet rättigheter. De ger också en uppdatering av de fortsatta förändringar i beräkningen av semesterlönen efter ett antal beslut på denna punkt - detta är ett hett ämne på grund av den potentiella kostnaden för arbetsgivare för retroaktiva krav. [+]

Denna kvalificering diskuterar arbetsrätt och sin praxis i Storbritannien. Kursen ger en omfattande och detaljerad genomgång av standarder arbetsrätt och praxis. Designad för paralegal yrkesverksamma innefattar detta en bred introduktion till arbetsrätt och utforskar insikter, praktiska lösningar och riskhantering. Föräldraledighet och semesterersättning och konsekvenserna för familjerätten kommer också att omfattas.

Denna utbildning kommer att omfatta följande moduler:

Anställd status och andra arbetslösningar Anställningsavtal ogrundad uppsägning disciplin utfrågningar redundans Uppsägning av anställningsförhållandet Diskriminering Employment Tribunal förfarande Moderskap rättigheter, pappaledighet och ledighet för anhöriga Överföring av företag (Protection of Employment) Fackligt erkännande och samråd [-]

Specialist Paralegal Examen I Bolagsrätten I Storbritannien (England Och Wales; Skottland)

Central Law Training
Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien Glasgow

Yrkesexamen ger en omfattande översikt av bolagsrätt och företagssekreterar arbetsuppgifter. Syftet med kursen är att utveckla färdigheter i samband med bildandet, hantering och administration av privata företag, och de transaktioner och förfaranden typiskt genomförs inom ramen för sitt företags verksamhet. [+]

Denna examen ger en omfattande översikt av bolagsrätt och företagssekreterar arbetsuppgifter. Syftet med kursen är att utveckla färdigheter i samband med bildandet, förvaltning och administration av privata företag. Studenterna kommer också lära sig om transaktioner och förfaranden vanligtvis genomförs inom ramen för deras företagsaktiviteter.

Denna utbildning kommer att omfatta följande moduler:

Introduktion till olika former av affärs medier - del I Introduktion till olika former av affärs medier - del II Skräddarsydd vs. lagerbolag, resolutioner och företagsmöten Aktier, aktieägare och tilldela aktier Överlåtelse av aktier företagsledare Företaget sekreterare, revisorer, register företag, reviderade räkenskaper och årlig avkastning Aktie åtgärder och insider handlar regler Bolagets aktier, ekonomi, faciliteter och säkerhet Tvångsförvaltning, administration och likvidationsförfaranden [-]

Diplom Juridisk Assistent

CDI College
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Calgary Edmonton Red Deer + 1 fler

Området legal administration är dynamisk och utmanande. CDI College rätts assistent programmet kommer att förse dig med de kunskaper och färdigheter du behöver för att trivas i någon advokatbyrå. Eleverna får en förståelse för det kanadensiska rättsväsendet och dess metoder. Familjerätt, bolagsrätt, straffrätt och allmän lag täcks. [+]

Området legal administration är dynamisk och utmanande. CDI College juridiska assistent programmet kommer att förse dig med de kunskaper och färdigheter du behöver för att frodas i någon advokatbyrå. Eleverna får en förståelse för det kanadensiska rättsväsendet och dess metoder. Familjerätt, bolagsrätt, straffrätt och allmän lag täcks. Du får också en grundlig förståelse av rättsliga förfaranden och praxis och kommer att få praktisk erfarenhet genom en praktik placering. Akademiker i detta program arbete i advokatkontor, förtroende företag och finansiella institutioner.

[-]

Paralegal Studier (Graduate Certificate)

Marymount University
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Arlington

Detta intyg erbjuds för de studenter som har en kandidatexamen och som vill få examen Paralegal certifikatet. [+]

Paralegal Studies (Graduate Certificate)

&nbsp

Detta intyg erbjuds för de studenter som har en kandidatexamen och som vill få examen Paralegal certifikatet. Detta program är godkänt av American Bar Association (ABA). När en elev får ett Paralegal Studies intyg från en ABA-godkända programmet får den studerande inte tillhandahålla juridiska tjänster direkt till allmänheten, utom vad som är tillåtet enligt lag.

Lägst betyget och kurs Krav Slutförande: Studenter i detta intyg program måste uppfylla universitetets akademiska normer för doktorander och uppnå lägst betyget B-för varje kurs som krävs i examen. Ingen kurs kan upprepas mer än en gång.... [-]


Paralegal Diploma Program

Reeves College
Campusstudier Heltid 65 veckor September 2018 Kanada Calgary

Detta Paralegal Diploma Program är lämplig för dem utan sekreterartjänster utbildning som söker en spännande karriär inom det rättsliga området. Paralegals, även känd som juridiska biträden är välbetald och mycket eftertraktade. [+]

Karriär i juristkåren är hög status och givande. Detta Paralegal Diploma Program är lämplig för dem utan sekreterartjänster utbildning som söker en spännande karriär inom det rättsliga området. Paralegals, även känd som juridiska biträden är välbetald och mycket eftertraktade. Detta program är intensivt och det omfattar både den kompetens Postverket och den kunskapsbas som krävs för att arbeta i advokatyrket. Som Paralegal är forskarutbildning en nödvändig medlem av advokatbyrå laget och det här programmet ger all den utbildning som krävs för att lyckas i denna roll.

&nbsp

&nbsp

Programmål

&nbsp

Detta program ger studenter med avancerad keyboarding, transkription och datakunskaper (Word, Excel, Access, PowerPoint och Outlook) och tränar eleverna i de viktiga affärsområden kommunikation, kundservice och sysselsättning. Juridiska ämnesområden omfattar förstå kanadensiska rättssystemet, domstolen struktur, lagliga rättigheter, förfaranden och praxis i en modern rättslig kontor, testamenten och egendomar, fastigheter och överlämnanden, företags-och handelsrätt, tvistemål, familjerätt, straffrätt och bevis , affärsjuridik, skadeståndsrätt, avtal, försäkringsrätt, kontanter och insamling förfaranden, rättsutredningar och intervjua och immaterialrätt. ... [-]


Paralegal Diploma Program

Vancouver Career College
Campusstudier Heltid 65 veckor September 2018 Kanada Burnaby Vancouver Surrey Abbotsford Port Coquitlam Kelowna + 5 fler

Bli en del av en juridisk byrå genom att anmäla i Vancouver Career College är Paralegal Diploma Program. Paralegals är väl respekterad och välbetald medlem i en juridisk ... [+]

Bli en del av en juridisk byrå genom att anmäla i Vancouver Career College är Paralegal Diploma Program. Paralegals är väl respekterad och välbetald medlem i en juridisk lag.

&nbsp

Den Paralegal Diploma Program på Vancouver Career College utbildar du ange utmanande och fascinerande värld av lag. Programmet kombinerar administrativ kompetens med omfattande juridisk utbildning. Studenterna får ett Internet-och core computing certifiering och studerar avancerade keyboarding och affärskommunikation, liksom andra dag till dag administrativa uppgifter. Det intensiva programmet introducerar studenterna till den kanadensiska domstolsväsendet och täcker alla aspekter av lagen, bland annat familjerätt, bolagsrätt, fastighetsrätt, straffrätt och rättstvister. Eleverna lär sig också de förfaranden för rättslig dokumentation och hantering av bevisning. Den 65-veckors program kulminerar i en fem veckors praktik där eleverna kommer att arbeta i en advokatbyrå. Akademiker är redo att gå in i juridikens värld arbeta som Paralegal i miljöer såsom privata advokatbyråer, corporate företag eller ämbetsverk. ... [-]


Rättslig Administrativ Assistent Diplom

Vancouver Career College
Campusstudier Heltid 43 veckor September 2018 Kanada Burnaby Vancouver Surrey Abbotsford Port Coquitlam Kelowna + 5 fler

Legal administrativa assistenter, även känd som juristsekreterare, är bland de högst betalda på kontoret administration fältet. Detta program är mycket intensiv och täcker många aspekter av jurister. [+]

Karriär i juristkåren är hög status och givande. Detta program är lämpligt för dem utan sekreterartjänster utbildning som söker en spännande karriär inom det rättsliga området.

&nbsp

Legal administrativa assistenter, även känd som juristsekreterare, är bland de högst betalda på kontoret administration fältet. Detta program är mycket intensiv och täcker många aspekter av jurister. Som en rättslig administrativ assistent, är examen en oumbärlig medlem i advokatbyrå laget och det här programmet ger all den utbildning som krävs för att lyckas i denna roll. Akademiker kan välja att stege till Paralegal Diploma Program.

&nbsp

&nbsp... [-]