close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 kurser i juridik i Juridisk engelska

Advokater och andra jurister använder en unik form av engelska i sitt arbete. Ofta kallas "juridisk text " eller "lawspeak, " denna form av engelska använder terminologi och grammatik som inte är vanligt. Vissa elever kan dra nytta av en kurs avsedd för denna juridiska engelska. Vad är en rätts Engelska kurs? En juridisk engelska kurs lär stilen på engelska advokater och jurist använ… Läs mer

Advokater och andra jurister använder en unik form av engelska i sitt arbete. Ofta kallas "juridisk text " eller "lawspeak, " denna form av engelska använder terminologi och grammatik som inte är vanligt. Vissa elever kan dra nytta av en kurs avsedd för denna juridiska engelska.

Vad är en rätts Engelska kurs?

En juridisk engelska kurs lär stilen på engelska advokater och jurist användning i skriftliga dokument och domstols presentationer. Det omfattar också utformningen av skriftliga rättsliga förhållandena.

Vilka är fördelarna med att ta en kurs i rätts engelska?

Juridisk engelska är mycket annorlunda än talad engelska. Både engelska som modersmål och icke-engelska som modersmål kan dra nytta av en kurs i juridisk engelska som kommer att lära dem detta kansli och hjälpa dem i framtida rättsliga arbetet.

Hur mycket kostar det att ta en kurs i rätts engelska?

Kostnaden för en kurs i juridisk engelska varierar beroende på land och universitetet som presenterar programmet.

Vilken typ av karriär förbättring kan du förvänta dig med en kurs i rätts engelska?

En kurs i juridisk engelska kommer att hjälpa advokater och andra jurister bättre förstå tonen och ordförråd för doktrinen. Detta kan ge den professionella kanten vid utarbetandet skriftligt material. Eftersom engelska är det juridiska språket i EU, öppnar det dörren för att öva lag globalt.

Varför ta en online-kurs i Legal engelska?

Engelska är det språk för juridiskt arbete i många delar av världen, inklusive USA, Australien, Kenya, Sydafrika och Europa. En kurs i juridisk engelska ger språk grunden för ett lag karriär.

Om att ta en kurs i rätts engelska?

Många högskolor och universitet som ger juristexamen och pre-law-program från en kurs i juridisk engelska.

Hur man ansöker till en rätts Engelska kurs?

Sök efter dina program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Suffolk University Law School
boston, Amerikas förenta stater

Legal English Institute är öppet för alla internationella Suffolk Master of Laws-studenter för att säkerställa att de har de verktyg som behövs för att framgångsrikt övergå ti ... +

Legal English Institute är öppet för alla internationella Suffolk Master of Laws-studenter för att säkerställa att de har de verktyg som behövs för att framgångsrikt övergå till LLM-kurser. -
Kurs
Heltid
3 veckor
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 
Case Western Reserve University School of Law
Cleveland, Amerikas förenta stater

Fyra veckor, sommar introduktion till USA sedvanerätt och US juridisk forskning, skriva och analys, och en möjlighet att förbättra de rättsliga engelska språkkunskaper.

Fyra veckor, sommar introduktion till USA sedvanerätt och US juridisk forskning, skriva och analys, och en möjlighet att förbättra de rättsliga engelska språkkunskaper. -
Kurs
Heltid
4 veckor
Engelska
Campusstudier