$close

Filter

Visa resultat

Jämför kurser i juridik i Juridiskt språk

Oavsett vilket språk du praktisera lag in, kommer du att finna att det kräver en specialiserad form av grammatik och ordförråd för att skriva juridiska dokument och skapa juridiska presentationer. Juridisk språkkurser ger den grammatiska grunden för advokatpraktik. Vad är en rätts språkkurs? En juridisk språkkurs lär terminologin och former för grammatik som används för att öva… Läs mer

Oavsett vilket språk du praktisera lag in, kommer du att finna att det kräver en specialiserad form av grammatik och ordförråd för att skriva juridiska dokument och skapa juridiska presentationer. Juridisk språkkurser ger den grammatiska grunden för advokatpraktik.

Vad är en rätts språkkurs?

En juridisk språkkurs lär terminologin och former för grammatik som används för att öva lag på det språk du valt. Dessa kurser fokuserar på juridisk text vanligt i praktisera lag.

Vilka är fördelarna med att ta en kurs i rätts språk?

En juridisk språkkurs ger blivande advokater och andra jurister en stiftelse i språk nyanser som de behöver för att effektivt kommunikation, både muntligt och skriftligt språk, i rättspraxis.

Hur mycket kostar det att ta en kurs i rätts språk?

Kostnaden för en kurs i juridiska språket kommer att variera kraftigt beroende på många faktorer, bland annat skola och land där du väljer att studera.

Vilken typ av karriär förbättring kan du förvänta dig med en kurs i rätts språk?

Om du redan tränar lag, kan du räkna med din skriftliga kommunikation för att vara mer tydlig med en kurs i juridiska språket. Om du för närvarande studerar, kommer du att finna att kursen ger dig grunden för att korrekt uttrycka dig i lag arbete.

Varför ta en online-kurs i rätts språk?

En online-kurs i juridiska språket ger dig språkutbildning du behöver mer bekvämt, vilket ger dig möjlighet att studera i bekvämligheten av ditt eget hem på tider som fungerar runt ditt schema.

Om att ta en kurs i rätts språk?

Du kan hitta en kurs i juridiska språket i många universitet runt om i världen. De flesta universitet som erbjuder juridikstudier kommer att erbjuda denna kurs.

Hur man ansöker till en rätts språkkurs?

Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Brooklyn Law School
New York, Amerikas förenta stater

Som svar på de utbildningsbehov och krav på många sökande till vicehäradshövding Program för utrikes-utbildade advokater som är intresserade av att studera lagstiftningen i US ... +

Som svar på de utbildningsbehov och krav på många sökande till vicehäradshövding Program för utrikes-utbildade advokater som är intresserade av att studera lagstiftningen i USA, Brooklyn Law School introducerar två sommarkurser i juridisk engelska. -
Kurs
Heltid
Campusstudier