LAWSTUDIES

De mest populära kurserna i juridik i Flyttblock Amerikas förenta stater 2021

De som föredrar att studera individuellt på internet och de som gärna vill studera i ett klassrum med andra studenter upplever alla att kurser i juridik är till stor nytta.  De bidrar till personlig utveckling och kan göra det enklare att förstå moderna regleringsfrågor och industritrender.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Boulder City, Colorado är känd för sin utomhus fritids utrymme. Den har 2 stora universitet med grund-och forskarutbildning. Det finns även 16 vetenskapliga institut.

Se kurser i juridik i Flyttblock i USA 2021

sökresultat funna Filter

Konstitutionell lag

University of Colorado Boulder
Kurs
Sep 2021
Engelska

Byron R. White Center for Study of American Constitutional Law stöder stipendium och undervisning i konstitutionell lag och erbjuder studenter flera olika möjligheter att till ...

Läs mer

Arbets- och anställningsrätt

University of Colorado Boulder
Kurs
Sep 2021
Engelska

Från ett område som en gång enbart reglerats av anställningsvilligheten att anställda har nästan inga rättigheter mot uppsägning eller någon form av arbetsplatsbehandling har ...

Läs mer