akademiska krav

Lagen Skolan erbjuder en rigorös läroplan med en rik historia med särskild kompetens. Eleverna kommer att gå med i en gemenskap av framstående lärare, fokuserad och beslutsamma studenter, och ett nätverk av genomförda alumner som kan ge mentorskap, praktik, och potentiell sysselsättning.

Beläget i hjärtat av New York state huvudstad, har juridisk fakultet utbildade ledare sedan 1851. Med 10.400 alumner öva hela landet, ger denna kraftfulla nätverk en gemenskap möjligheter för sina studenter. Ett anslutningsavtalet med University at Albany inkluderar delade program, och tillgång för studenter och lärare att lära av varandra.

Lagen Skolan har en bevisad historia av att lansera lysande karriärer i hela regionen, nationen och internationellt. Presidenter, VD, finansiella chefer och företagare kredit deras Albany Law School upplevelse för deras framgång.

För att tillförsäkra överensstämmelse med reglerna för New York hovrätten, den Jur.kand examen vid Albany Law School består av 27 timmar kredit kurser som måste fyllas med 24 månader studentexamen. Obligatoriska kurser är:

 • Juridiskt yrke
 • Juridisk forskning och skrivande
 • Grundlags, Federal Civil arbetsordningen, eller New York Practice I.
 • Programmet kräver också jur.kand kandidater att ta Advanced juridisk analys.

Advanced Legal Analysis är en specialdesignad kurs som täcker bar undersökning ämnen inklusive kontrakt, straffrätt / straffprocess, skadestånds, konstitutionell rätt, egendom och bevis. Studenterna tilldelas problem och övningar som är i samma format som bar frågor och får skriftlig återkoppling för att göra dem mer framgångsrika på bar undersökning.

Förutom de obligatoriska kurser som anges ovan, måste åtminstone sex timmar kredit tas från följande kurser:

 • Straffprocess: Undersökning
 • Contractsor Sales & betalningssystem
 • Torts
 • Bevis
 • Affärs Organisationer
 • Egendom eller truster och Estates
 • straffrätt

Medan endast 27 hp krävs för att ta emot LL.M. grad är kandidater uppmanas att skriva in sig i ytterligare tre timmar kredit som kan väljas från ovanstående kurser eller hela kursutbud av juridisk fakultet. Albany Law School inser att utländska utbildade advokater presentera mycket olika bakgrunder och utbildning (t.ex. sedvanerätt kontra civilrätt och faktiska tidigare kurser och erfarenhet) och vi strävar efter att bygga vidare på dessa individuella skillnader. Därför, utöver ordinarie kurser, vicehäradshövding studenter är berättigade att tjäna upp till fyra poäng genom att anmäla sig en egen kliniska programmet genom Albany Law School Clinic & Justice Center. Lag praktikanter i kliniken & Justice Center representerar verkliga kunder i verkliga fall under noggrann övervakning av lärare. Denna erfarenhet är avsedd att berika elevernas formell juridisk utbildning och att främja studenternas professionella utveckling genom att hjälpa dem att integrera doktrinen och teori med verkliga rättspraxis och professionellt ansvar.

Alla utländska jurister söker en LL.M. i detta program måste börja programmet i augusti och delta i en kort orientering.

 • LL.M. Utrikes jurister Ansökan & procedurer
 • LL.M. Utrikes Akademiker - Ekonomiskt stöd FAQs

Att upprätthålla Laglig invandring Status

Utländska studenter är skyldiga att upprätthålla laglig invandring status under hela sin vistelse i USA Se till Student Guide till student Exchange turistinformation System (SEVIS).

Antagningen personal är tillägnad hjälpa dig med ansökningsprocessen. Vi finns tillgängliga för att svara på dina frågor och funderingar, och uppmuntrar dig att kontakta oss. Vårt kontor är öppet måndag till fredag ​​från 8:30 till 16:30 Vänligen maila oss på admissions@albanylaw.edu eller ring 518-445-2326.

Vicehäradshövding utländska sökande

Denna LL.M. Programmet är utformat för utländska jurister som söker ett akademiskt program för att kvalificera sig för tillträde till New York state bar eller annan bar. Om du fått din juristexamen från en ABA-godkänd lag skola i USA, ansöka via vår vanliga Jur.kand program.

En sökande som har studerat i ett främmande land kan kvalificera sig för att ta New York bar undersökning tillstånd genom att skicka in till New York State Board of Law granskare tillfredsställande bevis på juridisk utbildning som krävs enligt Del 520,6 i arbets hovrätten för upptagande av advokater och rådgivare på lag. För utländska jurister vars juristexamen inte uppfyller Durations ekvivalensfaktorer krav, kan den sökande uppfylla kraven genom att framgångsrikt tjäna en jur kand grad genom att fylla i en heltid eller deltid program som består av minst 24 termin timmar kredit i professionella lag ämnen, i en godkänd lag skola i USA. Se utbildningsplanen för detaljer.

LL.M. Ansökan & Förfaranden

 • De sökande påminns om att denna ansökan endast kommer att behandlas vid mottagandet av alla material som behövs.
 • Alla utländska jurister söker en LL.M. i detta program måste börja programmet i augusti och delta i en kort orientering.
 • LL.M. kandidater som inte är amerikanska medborgare måste anmäla sig som heltidsstuderande och ta minst 9 poäng per termin.

Att upprätthålla Laglig invandring Status

Utländska studenter är skyldiga att upprätthålla laglig invandring status under hela sin vistelse i USA Se till Student Guide till student Exchange turistinformation System (SEVIS).

Program undervisas på:
 • Engelska

Se 4 fler kurser från Albany Law School »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum