LLB (Hons) lag med kriminologi

Allmänt

Programbeskrivning

Förbättra din kunskap och anställbarhet genom att uppnå en kvalificerad jurynivå samtidigt som du utvecklar kunskap om kriminellt beteende och dess ursprung. I detta kombinerade program får du en solid grund i både juridiska och kriminologiska principer, inklusive ämnesspecifik förmåga, intellektuella färdigheter, praktiska yrkeskunskaper och övergripande överförbara färdigheter.

Översikt

Denna fascinerande och allmänt erkända grundutbildningsexamen med möjligheten att studera kriminologi gör det möjligt för potentiella studenter som vill ha en kvalificerad juridisk nivå, samtidigt som de utvecklar kunskap om kriminellt beteende och dess ursprung *.

Kursen täcker ett brett spektrum av utmanande och tankeväckande juridiska ämnen, inklusive avtalsrätt, brottmål, jordrätt, aktie och förtroende samt ett antal materiella och frivilliga rättsmoduler. Tillägget av moduler i kriminologi gör detta program verkligen unikt, vilket ger möjlighet att utveckla samhällsvetenskapliga färdigheter och kunskaper. Ämnen som brottslighet och samhälle, rättvisa och straff och brottsutredning kommer att introducera sociologiska, juridiska och ekonomiska teorier som kompletterar den juridiska kunskap du får.

Att studera både lag och kriminologi kommer att möjliggöra en kombinerad förståelse för dessa två utmanande discipliner, bredda din kunskap och även det utbud av överförbara färdigheter som du kommer att utveckla.

Utvecklad och lärd av ämnesexperter inom båda disciplinerna, ger denna kurs ett utmärkt tillfälle att förbättra din karriärutveckling och förbättra din anställbarhet. Du kommer att vara beredd på anställning på ett brett spektrum av områden eftersom du kommer att få en solid grundning i både juridiska och kriminologiska principer, samtidigt som alla ämnesspecifika förmågor, intellektuella färdigheter, praktiska yrkeskunskaper och övergripande överförbara färdigheter beskrivs av QAA-ämnet riktmärken.

* Startdatum och detaljer för denna kurs är fortfarande föremål för universitetsgodkännande. Om godkännandet inte beviljas av ditt kursstartdatum, kommer ett alternativt datum att erbjudas eller en fullständig återbetalning kommer att ges. Om vi ​​behöver göra ändringar i detta program som en del av University of Essex-valideringsprocessen, kommer vi att meddela dem till dig så snart som möjligt.

Lärande och bedömning

Studera på nätet ger dig frihet att studera när och var det passar dig - hemma, under lunchtiden eller någon annanstans har du tillgång till internet.

Alla våra online kurser har en vägledande studieperiod som är en guide till hur lång tid kursen tar att slutföra. Den faktiska varaktigheten kan vara längre eller kortare beroende på studiens hastighet, studeringsalternativ väljs och modulens tillgänglighet. Det är möjligt att slutföra dina studier snabbare än den vägledande kursperioden genom att fördubbla modulerna vid vissa tillfällen. dock gäller minsta studietid.

Alla våra kurser har vanliga startdatum under hela året. Vårt läsår är organiserat i moduler, vanligtvis med en eller två veckors paus mellan modulerna och en strukturerad tre veckors paus för julperioden. Studenterna får en kursplanering under ansökan.

Undervisningsmetoder och stil

Eftersom vi är ett 100% online universitet använder vi en virtuell inlärningsmiljö istället för en traditionell campus. Systemet spårar och hanterar inlärningsprocessen i realtid och ger dig omedelbar tillgång till dina läromedel.

Denna inlärningsplattform låter både studenter och handledare aktivt delta i realtidssamtal och du kan lyssna på, och visa, leva föreläsningar och seminarier över internet. Alla kurser levereras endast på engelska.

Du stöds genom hela din kurs av en särskild studentrådgivare och har möjlighet att regelbundet interagera med medstudenter och din handledare. För att du ska få det stöd du behöver från din handledare klipper vi våra klassstorlekar på 20 studenter.

bedömning

Vi antar ett uppdragsbaserat tillvägagångssätt för bedömning istället för tentor. LLB (Hons) Lag med kriminologi uppdrag är baserad på verklig arbetslivserfarenhet och utvärderas av handledare på ett löpande sätt.

Du är alltid medveten om din nuvarande provisoriska betyg från början av programmet, så att du kan utvärdera framgången med dina nuvarande studieformer och tydligt identifiera områden som ska förbättras.

Vi tror att denna öppenhet ger dig den information du behöver för att få ut det mesta av din kurs. Vi uppnår detta genom att:

 • Visa dina betyg tydligt i din betygsbok, som kan ses när du loggar in på lärplattformen
 • Den snabba vändningen av arbetet bedöms för att säkerställa att din betygsbok alltid är aktuell
 • utvärdera ditt arbete genom hela modulen istället för att vänta på slutet av års tentor
 • se till att du har regelbunden kontakt med din studentrådgivare
 • enkelheten och insynen i utformningen av våra bedömningskriterier

Vi har också en policy för att se till att det arbete som lämnas av studenter är äkta. Förutom att allt arbete utvärderas ofta använder vi ett väletablerat elektroniskt övervakningssystem för att kontrollera plagiering.

Efter lyckad slutförande av din LLB (Hons) lag med kriminologi grad kommer du att bli inbjuden att delta i en examenceremoni vid University of Essex, Colchester Campus.

Karriärmöjligheter

Vi är dedikerade till att förbättra anställbarheten hos våra studenter. Våra online kurser ger dig möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter och lönsamhet med en blandning av nyckelfärdigheter som är direkt överförbara till arbetsplatsen.

Personer som arbetar inom ett brett spektrum av yrken, såsom HR, Civil Service, Accountancy, Criminal Justice, Legal Services, Police, Probation och Prison Service kommer att kunna använda de färdigheter och kunskaper som förvärvats genom att studera detta program för att vidarebefordra sina egna arbetspraxis.

Denna grad innehåller de sju grundvalen av juridisk kunskap som krävs av juristers regleringsmyndighet (SRA) för att utöva rätt, inklusive "avtalsrätt", "strafflag", "landslag", "aktie och tillit", "offentlig rätt" EU-lagstiftning "och" Lag av kontrakt och skadestånd ".

Ingångskrav

1. Academic Entry Route

För att tillgodose kraven på akademiska inträdet till LLB (Hons) lag med kriminologi måste du minst ha följande kvalifikationer:

 • Tre A-nivåer, eller motsvarande; plus
 • Om engelska inte är ditt första språk, IELTS (Academic) 6.0 eller motsvarande.
 • Du måste vidarebefordra din första uppsats under de första 21 dagarna av kursen för att fortsätta med dina studier

2. Arbetsupplevelse

För att ansöka om LLB (Hons) lag med kriminologi grad via vår arbetsinsökningsväg måste du uppfylla följande kriterier:

 • GCSE Maths och engelska i betyg C eller högre eller motsvarande
 • Tre års relevant arbetserfarenhet; plus
 • Om engelska inte är ditt första språk, IELTS (Academic) 6.0 eller motsvarande
 • Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation, kräver vi att studenterna skickar ett gratis online engelska test.
 • Du kommer att behöva överföra din första uppsättning uppsättning under de första 21 dagarna av kursen för att fortsätta med dina studier.

21-dagars pengarna tillbaka garanti

Vi vill ge dig möjlighet att uppleva en University of Essex Online kurs för en 21-dagars provperiod. Därför har vi introducerat vår pengarna tillbaka garanti. Om du börjar kursen och bestämmer att den inte är för dig under de första tre veckorna får du full återbetalning.

Senast uppdaterad Apr. 2018

Om skolan

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Läs mer

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Läs mindre
Colchester , UK Online + 1 Mer Mindre