På fallet

Vi har över 30 års erfarenhet av träningsjurister. Och det visar: Vi är No.1 University i London för studentupplevelse och undervisningskvalitet i Law (Sunday Times League Table 2017). Vår professionellt godkända LLB Law Course ger dig grundläggande grund för alla viktiga frågor om lag och tvister och är det första steget att bli advokat, advokat eller juridisk verkställande direktör.

Med fokus på handelsrätt ska du undersöka hur avtal används i en affärsmiljö, bland annat genom att säkra avtal om att verksamheten misslyckas.

Vi är nu rankad 25 i Storbritannien i The Guardians årliga ligatabell för lagkurser (2019).


Varför lag på LSBU?

 • Lyckliga elever: Nej.1 Storbritannien bred för tillfredsställande övergripande med kursen i lag (Guardian League Table, 2018) med en energisk Student Law Society som arrangerar samtal, besök och tävlingar.

 • Bra undervisning - vi är nr 1 i London för undervisning, akademisk support, bedömning och feedback (National Student Survey 2016).

 • Experter akademiker - våra lärare är kvalificerade advokater och barristers, passerar sina insikter, real-world case expertis och passion för lag.

 • Enastående faciliteter - vi kommer att utrusta dig med en iPad mini, komplett online support och tillgång till ett personligt e-bibliotek värd £ 6000.

 • Arbetslivserfarenhet - du kan volontär på Lambeth County Court Help Desk, med lokala advokatbyråer, eller vara juridisk rådgivare på LSBUs kostnadsfria drop-in juridiska rådgivningsklinik.

 • Alternativ väg - vi är det enda universitetet i London som erbjuder juridisk verkställande jurist via CILEx-modulerna på LLB. Fyll i de nödvändiga alternativen och du kommer att bli berättigad att bli kandidatmedlem i CILEx.

Nyckelkursinformation - beställd enligt läget

Läge

moduler

LLB (Hons) Business Law grad är uppbyggd kring tre teman. År 1 fokuserar på att bygga grundläggande juridiska färdigheter; År 2 fokuserar på anställbarhet, och år 3 fokuserar på självständig lärande (projektarbete). Metoder för bedömning för kursen totalt: 22% kurs

Bedömning sker genom kurs, muntlig presentation, flervalsprov, fallnoteringar, uppsatser i klass och tentor.

År 1

Semester 1

 • Juridiska färdigheter, juridisk studie, rättssystemet (inklusive stiftelsen)
 • Grundlagen i offentlig rätt
 • Introduktion till kontrakt och skada

Semester 2

 • Introduktion till offentlig och EU-lagstiftning
 • Kontrakt lag
 • Skadeståndsrätt

År 2

Semester 1

 • Arbeta i lagen (inklusive stiftelsen)
 • Straffrätt 1
 • EU-rättigheter

Semester 2

 • Straffrätt och lagen om kriminella bevis
 • Fastighet, eget kapital och trusts 1

Plus specialmodulen nedan för semester 2:

 • Konsumentskydd och lag

År 3

Semester 1

 • Fastighet, eget kapital och förtroende 2
 • Affärslag
 • Bolagsrätt

Semester 2

 • Jordrätt
 • Projekt (detta är en obligatorisk modul som eleverna slutar i antingen termin 2)
 • Anställningsrätt

anställbarhet

Med en kvalificerad juridisk examen kan du fortsätta att söka till kursen Juridisk praxis eller Bar Professional, för att kvalificera som advokat eller advokat. Du kan också tillämpa din examen på andra karriärer som värderar analytiska och övertygande färdigheter.

En juridik grad erbjuder en mängd olika karriärval i en av de mest välbetalda och socialt viktiga sektorerna. Den typ av karriär som erbjuds kan bero på vilken typ av advokatbyrå du vill arbeta för, och eventuellt det juridiska området du specialiserar dig i. Och alternativen är inte heller begränsade till sektorn för juridiska tjänster på grund av det antal överlåtbara färdigheter som uppnåtts från kursen.


DAC anställbarhet partnerskap

DAC Beachcroft samarbetade med LSBU för att skapa ett anställbarhetsprogram som syftar till att öka mångfalden inom företaget. Projektet kom till följd av Nick Youngs (regional partner vid DAC Beachcroft) stark anslutning till LSBU som alumni på universitetet.

Nick Young är en alumnus här på LSBU och skapade detta anställbarhetsprogram för att öka mångfalden inom hans firma, DAC Beachcroft, där han är en regional partner.

DAC Beachcroft stöder utvecklingen av juridikstudenter på LSBU med anställbarhetsförmåga genom utbildning och förberedelse för ett utbildningskontrakt och de åtgärder som är inblandade i att säkra ett kontrakt.


Arbetar i juridikmodulen

Att arbeta i lagen är en obligatorisk modul för andraåriga LLB-studenter. Modulen levererar sessioner om utbildningsanställdhet, skriva ansökningar om lagarbete, utveckla Curriculum Vitae och göra presentationer. Du använder aktivt material på nätet som utvecklats av University Careers Service för att uppmuntra dig att tänka på dina kunskaper, färdigheter och attribut när du överväger karriärmöjligheter. Personlighet och psykometriska test utförs för att du ska kunna reflektera över och ge möjlighet att utvecklas vidare som en del av Personal Development Plan (PDP). Modulen går vidare för att introducera dig till de omtvistade och icke-omtvistade arbetsområdena, vilket ger en möjlighet att uppskatta tillämpningen av lagen i praktiken.

Vi lägger stor vikt vid anställbarhet: du har stöd för att få arbetslivserfarenhet och ytterligare kvällsseminarier är anordnade för utövare att prata med dig om livet i praktiken. Vi arrangerar regelbundet fortlöpande professionella utvecklingssessioner, som är öppna för dig att delta och nätverk med utövare.


Lagstudentens redaktionstidning

Utöver dessa program får studenterna möjlighet att vara bidragsgivare och redaktörer i den årliga juriststuderande, The Devil's Advocate.


Vi är Årets Universitet för forskarutbildning - Tiderna och söndagstiderna Bra universitetsguide 2018.

På LSBU vill vi sätta upp dig för en lyckad karriär. Under dina studier - och i två år efter att du har examen - får du tillgång till vår anställbarhetstjänst, som inkluderar:

 • En online styrelse där du kan se ett brett utbud av placeringar: deltid, heltid eller frivillig. Du kan också gå in för att se våra rådgivare, som alltid är tillgängliga för att hjälpa dig att ta nästa steg i din sökning.
 • Vårt Careers Gym erbjuder gruppverkstäder på CV, intervju tekniker och att hitta arbetserfarenhet samt regelbundna presentationer från arbetsgivare inom en rad sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan också hjälpa dig att starta eget företag och utveckla värdefulla entreprenörskap.


Undervisa och lära

Gratis iPad och kärna e-böcker

Vi erbjuder dig en gratis iPad inklusive kärnböcker, plus du får även några exemplar av böcker. Du får också tillgång till VLE (Virtual Learning Environment) för att dra nytta av veckovis onlineundervisning. Detta inkluderar frågesport med snabb återkoppling och ljudpresentationer som sammanfattar föreläsningarna. Detta är förutom ansikte mot ansikte undervisning vid föreläsningar och seminarier.


Personlig handledning

Vi ger utmärkt studentstöd kombinerat med obligatoriskt personligt handledning för varje förstaårsstudent. Vårt personliga handledningssystem fokuserar på våra elevernas personliga och professionella utveckling och ger vägledning för våra studenter om hur man blir effektivare studenter.

Vi erbjuder en rad online-lärande resurser för att komplettera och stödja våra föreläsningar och seminarier. Våra online-frågeställningar och e-learning-aktiviteter ger dig ett ovärderligt tillfälle att testa din kunskap om vad du har täckt i föreläsningar och seminarier, med omedelbar återkoppling tillgänglig.

Om du vill utveckla ditt intresse för ett visst juridiskt område samtidigt som du studerar för en kvalificerad juridik, ta en titt på lagen Portfölj.

Ingångskrav

 • En nivå ABB eller :
 • BTEC Nationellt Diplom DDM eller :
 • Tillgång till HE Diploma med 33D 3M 9P eller :
 • Ekvivalenta nivå 3 kvalifikationer värda 128 UCAS poäng
 • Sökande måste hålla 5 GCSEs AC inklusive matematik och engelska eller motsvarande (reformerade GCSEs grad 4 eller högre).
 • Vi välkomnar kvalifikationer från hela världen. Engelska språkkunskaper för internationella studenter: IELTS-poäng på 6,0 eller Cambridge-färdighet eller avancerad grad C.

Arbetslivserfarenhet hos advokatbyrån före anmälan är inte nödvändig. Men om du kan säkra någon, kommer det att ge en bra inträdespunkt och börja din egenutveckling kopplad till lag.

Program undervisas på:
 • Engelska

Se 7 fler kurser från London South Bank University »

Senast uppdaterad Februari 26, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 23, 2019
Duration
3 år
Heltid
Pris
9,250 GBP
År 1 Heltid Storbritannien / EU-avgift: £ 9250; Internationell avgift: £ 16500.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 23, 2019
Slutdatum
Juni 5, 2022
Sista anmälningsdag

Sep 23, 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Juni 5, 2022