LLB (Hons) lag med psykologi

Allmänt

2 tillgängliga platser
Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Vi är den första brittiska högskoleleverantören som erbjuder LLB (Hons) Law with Psychology i ett 100% online- och deltidsformat. Denna kombinerade hederskurs kombinerar de spännande världarna av lag och psykologi tillsammans för dem med ett stort intresse för dessa komplementära och karriärfokuserade ämnen *.

Presentation av flera perspektiv under hela kursen kommer att uppmuntra dig att utveckla dina kritiska tänkande och analytiska färdigheter när du närmar dig olika psykologiska teorier och juridiska problem och förbättrar ditt självförtroende när du tillämpar dem på verkliga situationer.

Lagens delar i denna kurs omfattar ett omfattande utbud av grundläggande juridiska frågor, inklusive avtalsrätt, straffrätt, EU-rätt, det engelska rättssystemet och mycket mer. Kursens innehåll innehåller också de sju grundvalen av juridisk kunskap som krävs för att utöva rätt av advokatverket.

Modulerna som täcker psykologi ger dig också fördjupad kunskap om kärnspecialiserade områden inom ämnesområdet, inklusive socialpsykologi, psykologisk utveckling och många fler.

Slutligen ger detta program dig också möjlighet att utveckla din kunskap inom ett område med psykologi eller lag som är relevant för din karriär eller intressen genom en mängd olika valfria moduler. Dessa inkluderar utredande psykologi, resonemang och beslutsfattande, utvecklingsvetenskap och mer.

Observera: Denna kurs är inte ackrediterad med British Psychological Society (BPS).

* Startdatum och detaljer för denna kurs är fortfarande föremål för universitetsgodkännande. I händelse av att godkännandet inte beviljas av ditt kursstartdatum, kommer ett alternativt datum att erbjudas eller en fullständig återbetalning ges. Om vi ​​behöver göra ändringar i detta program som en del av University of Essex-valideringsprocessen, kommer vi att meddela dem till dig så snart som möjligt.

Karriärmöjligheter

Oavsett dina karriärmål är denna internationellt fokuserade kombinerade kurs perfekt för alla som vill få en bra förståelse för juridik och psykologi inom grundnivå.

Konkurrensnivån i rättssektorn är hög, och denna ovanliga grad är mycket fördelaktig när man letar efter sig på detta område.

Personer som arbetar inom ett brett spektrum av andra yrken, såsom HR, civilförvaltning, bokföring, straffrättsliga, hälsovård och säkerhetstjänster och mer kommer att kunna använda de färdigheter och kunskaper som förvärvats genom detta program för att vidarebefordra sin egen arbetspraxis.

De färdigheter som utvecklas på detta program är inte heller begränsade till karriärspecifika förmågor heller; akademiker av programmet kommer också att förvärva överförbara färdigheter i forskning design, tidshantering och både muntlig och skriftlig kommunikation som kompletterar roller i juridisk, samhällsvetenskaplig eller akademisk sektor.

Vi är dedikerade till att förbättra anställbarheten hos våra studenter. Våra online kurser ger dig möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter och lönsamhet med en blandning av nyckelfärdigheter som är direkt överförbara till arbetsplatsen.

Ingångskrav1. Academic Entry Route

För att tillgodose kraven på Academic Entry Route för LLB (Hons) lag med psykologi grad måste du ha följande kvalifikationer som ett minimum:

 • Tre A-nivåer, eller motsvarande; plus
 • Om engelska inte är ditt första språk, IELTS (Academic) 6.0 eller motsvarande.
 • Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation, kräver vi att studenterna skickar ett gratis online engelska test.

Du behöver inte bevisa din kunskap om engelska om du är medborgare i eller om du har fullgjort en examen motsvarande en brittisk examen i något av dessa länder.

Du måste vidarebefordra din första uppsats under de första 21 dagarna av kursen för att fortsätta med dina studier2. Arbetsupplevelse

För att ansöka om LLB (Hons) lag med psykologi grad via vår arbetsinsökningsväg måste du uppfylla följande kriterier:

 • GCSE Maths och engelska i betyg C eller högre eller motsvarande
 • Tre års relevant arbetserfarenhet; plus
 • Om engelska inte är ditt första språk, IELTS (Academic) 6.0 eller motsvarande
 • Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation, kräver vi att studenterna skickar ett gratis online engelska test.

Du behöver inte bevisa din kunskap om engelska om du är medborgare i eller om du har fullgjort en examen motsvarande en brittisk examen i något av dessa länder.

Du kommer att behöva överföra din första uppsättning uppsättning under de första 21 dagarna av kursen för att fortsätta med dina studier.

21-dagars pengarna tillbaka garanti

Vi vill ge dig möjlighet att uppleva en University of Essex Online kurs för en 21-dagars provperiod. Därför har vi introducerat vår pengarna tillbaka garanti. Om du börjar kursen och bestämmer att den inte är för dig under de första tre veckorna får du full återbetalning.

Lärande och bedömning

Studera på nätet ger dig frihet att studera när och var det passar dig - hemma, under lunchtiden eller någon annanstans har du tillgång till internet.

Alla våra online kurser har en vägledande studieperiod som är en guide till hur lång tid kursen tar att slutföra. Den faktiska varaktigheten kan vara längre eller kortare beroende på studiens hastighet, val av studerade alternativ och tillgänglighet av modulen. Det är möjligt att slutföra dina studier snabbare än den vägledande kursperioden genom att fördubbla modulerna vid vissa tillfällen. dock gäller minsta studietid.

Alla våra kurser har vanliga startdatum under hela året. Vårt läsår är organiserat i moduler, vanligtvis med en eller två veckors paus mellan modulerna och en strukturerad tre veckors paus för julperioden. Studenterna får en kursplanering under ansökan.

Undervisningsmetoder och stil

Eftersom vi är ett 100% online universitet använder vi en virtuell inlärningsmiljö istället för en traditionell campus. Systemet spårar och hanterar inlärningsprocessen i realtid och ger dig omedelbar tillgång till dina läromedel.

Denna inlärningsplattform låter både studenter och handledare aktivt delta i realtidssamtal och du kan lyssna på, och visa, leva föreläsningar och seminarier över internet. Alla kurser levereras endast på engelska.

Du stöds genom hela din kurs av en särskild studentrådgivare och har möjlighet att regelbundet interagera med medstudenter och din handledare. För att du ska få det stöd du behöver från din handledare klipper vi våra klassstorlekar på 20 studenter.

bedömning

Vi antar ett uppdragsbaserat tillvägagångssätt för bedömning istället för tentor. LLB (Hons) Lag med psykologi uppdrag baseras på verklig arbetslivserfarenhet och utvärderas av handledare på ett löpande sätt.

Du är alltid medveten om din nuvarande provisoriska betyg från början av programmet, så att du kan utvärdera framgången med dina nuvarande studieformer och tydligt identifiera områden som ska förbättras.

Vi tror att denna öppenhet ger dig den information du behöver för att få ut det mesta av din kurs. Vi uppnår detta genom att:

 • Visa dina betyg tydligt i din betygsbok, som kan ses när du loggar in på lärplattformen
 • Den snabba vändningen av arbetet bedöms för att säkerställa att din betygsbok alltid är aktuell
 • utvärdera ditt arbete genom hela modulen istället för att vänta på tentamensprov
 • se till att du har regelbunden kontakt med din studentrådgivare
 • enkelheten och insynen i utformningen av våra bedömningskriterier

Vi har också en policy för att se till att det arbete som lämnas av studenter är äkta. Förutom att allt arbete utvärderas ofta använder vi ett väletablerat elektroniskt övervakningssystem för att kontrollera plagiering.

Efter lyckad slutförande av din LLB (Hons) lag med en psykologi grad , kommer du att bli inbjuden att delta i en examen ceremoni vid University of Essex, Colchester Campus.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Läs mer

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Läs mindre
Colchester , UK Online + 1 Mer Mindre