LLB (Hons) lag med verksamhet

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Förbättra dina karriärmöjligheter med vårt unika lag och affärsprogram. Uppnå en kvalificerad jurynivå samtidigt som man utvecklar färdigheter inom ledning, kommunikation och ekonomi. I det här kombinerade programmet får du kunskaper om juridiska och affärsmässiga begrepp, samtidigt som du förbättrar dina överförbara arbetsplatsfärdigheter.

Översikt

Förbered dig på anställning inom en mängd olika områden med vår LLB (Hons) Law with Business kurs. Detta program är perfekt för studenter som vill ha en kvalificerad jurynivå samtidigt som de utvecklar ett bredare utbud av företagsrelaterade kunskaper och färdigheter *.

Kursinnehållet omfattar ett brett utbud av juridiska moduler inklusive brottsrätt, markrätt, avtalsrätt och ett antal materiella och frivilliga rättsmoduler. Våra affärsspecifika moduler ger dig därigenom möjlighet att utveckla viktiga affärsfärdigheter med moduler som täcker affärsstrategi, driftsledning och mer.

Nivå 5 och 6 studenter ges också möjlighet att utveckla sin kunskap om ett verksamhetsområde som är relevant för sin karriär eller intressen genom ett antal tankeväckande valfria moduler. Dessa inkluderar konsumentbeteende, e-handel och marknadsföring, ledarskap och ledningsgrupper och många fler.

Utvecklad och undervisad av ämnesexperter inom båda disciplinerna kommer du att kunna utveckla kunskap om de viktigaste institutionerna och trenderna i näringslivet, förutom en djupgående förståelse av lagens sociala, politiska, ekonomiska, historiska och etiska dimensioner.

* Startdatum och detaljer för denna kurs är fortfarande föremål för universitetsgodkännande. Om godkännandet inte beviljas av ditt kursstartdatum, kommer ett alternativt datum att erbjudas eller en fullständig återbetalning ges. Om vi ​​behöver göra ändringar i detta program som en del av University of Essex-valideringsprocessen, kommer vi att meddela dem till dig så snart som möjligt.

Lärande och bedömning

Studera på nätet ger dig frihet att studera när och var det passar dig - hemma, under lunchtiden eller någon annanstans har du tillgång till internet.

Alla våra online kurser har en vägledande studieperiod som är en guide till hur lång tid kursen tar att slutföra. Den faktiska varaktigheten kan vara längre eller kortare beroende på studiens hastighet, studeringsalternativ väljs och modulens tillgänglighet. Det är möjligt att slutföra dina studier snabbare än den vägledande kursperioden genom att fördubbla modulerna vid vissa tillfällen. dock gäller minsta studietid.

Alla våra kurser har vanliga startdatum under hela året. Vårt läsår är organiserat i moduler, vanligtvis med en eller två veckors paus mellan modulerna och en strukturerad tre veckors paus för julperioden. Studenterna får en kursplanering under ansökan.

Undervisningsmetoder och stil

Eftersom vi är ett 100% online universitet använder vi en virtuell inlärningsmiljö istället för en traditionell campus. Systemet spårar och hanterar inlärningsprocessen i realtid och ger dig omedelbar tillgång till dina läromedel.

Denna inlärningsplattform låter både studenter och handledare aktivt delta i realtidssamtal och du kan lyssna på, och visa, leva föreläsningar och seminarier över internet. Alla kurser levereras endast på engelska.

Du stöds genom hela din kurs av en särskild studentrådgivare och har möjlighet att regelbundet interagera med medstudenter och din handledare. För att du ska få det stöd du behöver från din handledare klipper vi våra klassstorlekar på 20 studenter.

bedömning

Vi antar ett uppdragsbaserat tillvägagångssätt för bedömning istället för tentor. LLB (Hons) Lag med affärsuppdrag baseras på verklig arbetslivserfarenhet och utvärderas av handledare på ett löpande sätt.

Du är alltid medveten om din nuvarande provisoriska betyg från början av programmet, så att du kan utvärdera framgången med dina nuvarande studieformer och tydligt identifiera områden som ska förbättras.

Vi tror att denna öppenhet ger dig den information du behöver för att få ut det mesta av din kurs. Vi uppnår detta genom att:

 • Visa dina betyg tydligt i din betygsbok, som kan ses när du loggar in på lärplattformen
 • Den snabba vändningen av arbetet bedöms för att säkerställa att din betygsbok alltid är aktuell
 • utvärdera ditt arbete genom hela modulen istället för att vänta på slutet av års tentor
 • se till att du har regelbunden kontakt med din studentrådgivare
 • enkelheten och insynen i utformningen av våra bedömningskriterier

Vi har också en policy för att se till att det arbete som lämnas av studenter är äkta. Förutom att allt arbete utvärderas ofta använder vi ett väletablerat elektroniskt övervakningssystem för att kontrollera plagiering.

Efter lyckad slutförande av din LLB (Hons) lag med en Business grad, kommer du att bli inbjuden att delta i en examen ceremoni vid University of Essex, Colchester Campus.

Karriärmöjligheter

Vi är dedikerade till att förbättra anställbarheten hos våra studenter. Våra online kurser ger dig möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter och lönsamhet med en blandning av nyckelfärdigheter som är direkt överförbara till arbetsplatsen.

Detta program kommer att förbereda studenter för ett brett utbud av högkvalitativ karriär inom både affärs och juridisk näringsliv. Studenter som vill utöva en juridisk karriär kommer att kunna göra framsteg på detta område för att uppnå professionellt erkännande från advokatförvaltningsmyndigheten och Bar Standards Board.

De mångsidiga affärsspecifika modulerna på detta program säkerställer också att studenterna är utrustade med de önskvärda förvaltnings-, kommunikations- och ekonomiska färdigheter som krävs för att utmärka sig i professionella globala affärsmiljöer.

Ingångskrav

1. Academic Entry Route

För att tillfredsställa akademiska inträdet krav på LLB (Hons) lag med en Business grad måste du ha följande kvalifikationer som ett minimum:

 • Tre A-nivåer, eller motsvarande; plus
 • Om engelska inte är ditt första språk, IELTS (Academic) 6.0 eller motsvarande.

Du måste vidarebefordra din första uppsats under de första 21 dagarna av kursen för att fortsätta med dina studier

2. Arbetsupplevelse

För att ansöka om LLB (Hons) lag med företagsekonomi via vår arbetsinsökningsväg måste du uppfylla följande kriterier:

 • GCSE Maths och engelska i betyg C eller högre eller motsvarande
 • Tre års relevant arbetserfarenhet; plus
 • Om engelska inte är ditt första språk, IELTS (Academic) 6.0 eller motsvarande
 • Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation, kräver vi att studenterna skickar ett gratis online engelska test.

Du kommer att behöva överföra din första uppsättning uppsättning under de första 21 dagarna av kursen för att fortsätta med dina studier.

21-dagars pengarna tillbaka garanti

Vi vill ge dig möjlighet att uppleva en University of Essex Online kurs för en 21-dagars provperiod. Därför har vi introducerat vår pengarna tillbaka garanti. Om du börjar kursen och bestämmer att den inte är för dig under de första tre veckorna får du full återbetalning.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Läs mer

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Läs mindre
Colchester , UK Online + 1 Mer Mindre