LLB (Hons) lag

Allmänt

2 tillgängliga platser
Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

LLB (Hons) lag

Om LLB (Hons) Law course

Vår online LLB (Hons) juridik grad ger dig en grundlig akademisk utbildning inom juridikområdet. Det kommer att göra det möjligt för dig att utveckla en kritisk medvetenhet om gemensam rätt och juridiska principer, bygga kunskap om Storbritanniens och EU: s rättssystem och få de analytiska och problemlösande färdigheter som behövs för att bygga en framgångsrik karriär i vad som är en dynamisk och utmanande disciplin. Du får möjlighet att studera ett brett spektrum av ämnen och utveckla din kompetens inom specifika juridiska områden.

Lag är ett allmänt erkänt och högt respekterat ämne och den kunskap som erhållits på vår LLB (Hons) Law degree online kommer att öppna många möjligheter för dig att utveckla din karriär både inom och utanför rättsområdet. Det kan också fungera som grund för forskarutbildning på LLM-program eller företags masterkurser som en MSc eller MBA.

LLB (Hons) lag är en kvalificerad jurynivå (QLD) godkänd av relevanta juridiska yrkesorganisationer och är det första steget om du funderar på att utöva yrkesverksamhet.

Varför studera ämnet?

Vår online LLB (Hons) juridik grad ger dig ett flexibelt sätt att lära, så att du kan arbeta tillsammans med dina studier. Tillsammans med ämnesspecifik kunskap kommer kursen att hjälpa dig att utveckla examensförmåga på ett antal områden, inklusive forskning, presentation och kritiskt tänkande. Kursen är också relevant om du är en internationell student som vill komma åt ett engelskspråkigt program från en respekterad brittisk institution medan du bor utomlands.

Lärande och bedömningar

Att studera online för din juristutbildning ger dig frihet att studera när och var det passar dig - du kan lära dig hemma, under din lunchtid eller någon annanstans där du har tillgång till internet.

Alla våra online kurser på grundnivå har en standard studieperiod som anger hur mycket tid det tar för dig att slutföra dina studier.

Det är möjligt att slutföra dina studier snabbare än den normala kursens längd genom att fördubbla modulerna vid vissa tillfällen under din kurs, men minsta studietid gäller.

Undervisningsmetoder och stil

Till skillnad från en traditionell universitetsmiljö använder våra online-kurser en virtuell läromiljö. Systemet är utformat för att spåra och hantera inlärningsprocessen i realtid och ger dig omedelbar tillgång till dina läromedel var du än befinner dig.

Denna inlärningsplattform låter både studenter och handledare aktivt delta i realtidssamtal och du kan lyssna på, och visa, leva föreläsningar och seminarier över internet. Studera utförs helt online och studieprogrammet passar ditt arbete och dina personliga åtaganden.

Du stöds genom din online juridik kurs av en särskild studentrådgivare och har möjlighet att regelbundet interagera med medstudenter och din handledare.

Metoder för bedömning

Vi antar ett uppdragsbaserat tillvägagångssätt för bedömning istället för tentor. LLB (Hons) Juridiska uppdrag baseras på verklig arbetslivserfarenhet och utvärderas av lärare på ett löpande sätt.

Du kommer alltid att vara medveten om din nuvarande provisoriska betyg från början av programmet, så att du kan utvärdera framgången för dina nuvarande studieformer och tydligt identifiera områden som ska förbättras.

Vi tror att denna öppenhet ger dig den information du behöver för att få ut det mesta av din kurs. Vi uppnår detta genom att:

 • Visa dina betyg tydligt i din betygsbok, som kan ses när du loggar in på lärplattformen.
 • Den snabba vändningen av arbetet bedöms för att säkerställa att din betygsbok alltid är aktuell.
 • bedöma ditt arbete i hela modulen i stället för att vänta på slutet av årsexamen;
 • se till att du har regelbunden kontakt med din studentrådgivare
 • enkelheten och insynen i utformningen av våra bedömningskriterier.

Vi har också en policy för att se till att det arbete som lämnas av studenter är äkta. Förutom att allt arbete utvärderas ofta använder vi ett väl etablerat elektroniskt övervakningssystem för att kontrollera plagiering.

Efter lyckad slutförande av din LLB (Hons) Law grad kommer du att bli inbjuden att delta i en examenceremoni vid University of Essex, Colchester Campus.

Karriärmöjligheter

Om du vill förbättra din professionella karriär är online-studie ett av de mest kostnadseffektiva, bekväma och flexibla sätten att få en examen. Du kan förbättra både din utbildning och karriär med en examen från ett högskolan i Storbritannien, oavsett geografisk plats, arbete eller personliga åtaganden.

Vi är dedikerade till att förbättra anställbarheten hos våra studenter. Våra online kurser ger dig möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter och lönsamhet med en blandning av nyckelfärdigheter som är direkt överförbara till arbetsplatsen.

Karriärdestinationer

Att studera lag kommer att förbereda dig för en karriär inom många sektorer. Roller inom ekonomi, personal, utbildning, lokal och statlig frivillig sektor eller ledning har alla en rättslig bakgrund.

LLB (Hons) Law online är erkänd som en kvalificerad jurynivå (QLD) i England och Wales och är det första steget om du funderar på att utöva lagen professionellt.

Ingångskrav

Vi har flexibla behörighetskrav som ser både på din akademiska och arbetsbaserade erfarenhet. Det finns två tillträdesvägar på vår kvalificerade LLB (Hons) Law grad:

1. Academic Entry Route

För att tillfredsställa Akademiska inträdesvägskrav för LLB (Hons) jurynivå måste du minst ha följande kvalifikationer:

 • Tre A-nivåer, eller motsvarande; plus
 • Om engelska inte är ditt första språk, IELTS (Academic) 6.0 eller motsvarande.
 • Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation, kräver vi att studenterna skickar ett gratis online engelska test.

Du kommer att behöva överföra din första uppsättning uppsättning under de första 21 dagarna av kursen för att fortsätta med dina studier

2. Arbetsupplevelse

För att ansöka om LLB (Hons) Juridik grad via vår arbetsupplevelse Route måste du uppfylla följande kriterier:

 • GCSE Maths och engelska i betyg C eller högre eller motsvarande;
 • 3 års relevant arbetserfarenhet plus
 • Om engelska inte är ditt första språk, IELTS (Academic) 6.0 eller motsvarande.

Du kommer att behöva överföra din första uppsättning uppsättning under de första 21 dagarna av kursen för att fortsätta med dina studier.

21-dagars pengarna tillbaka garanti

Vi vill ge dig möjlighet att uppleva en University of Essex Online kurs för en 21 dagars provperiod. Därför har vi introducerat vår pengarna tillbaka garanti. Om du börjar kursen och bestämmer att den inte är för dig under de första tre veckorna får du full återbetalning. Kursstruktur LLB (Hons) lag består av följande moduler och motsvarar totalt 360 poäng.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Läs mer

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Läs mindre
Colchester , UK Online + 1 Mer Mindre