Populära kategorier

LLB Program

LLB Program

En LLB, eller jur kand, är den professionella lag examen efter att ha avslutat grundutbildningen. I de flesta länder, som håller en LLB med ytterligare ackreditering, gör det möjligt att öva av lag. LLB program ger studenterna en gedigen förståelse för lag, samt de kritiska, analytiska och strategiska tänkande krävs för det rättsliga området.

Några exempel på LLB program är i sektorer lag såsom affärsjuridik, EU-rätt, internationell rätt och straffrätt. Vissa universitet ger även eleverna att utveckla sina egna specialiserade LLB program specifika för deras yrkesmässiga intressen. LLB-program kan oftast fyllas i 3 eller 4 år.

Mångfalden av olika LLB program kan vara överväldigande - låt inte det stoppa dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära LLB och Bachelor of Law program som anges nedan.

Nytillkomna LLB

Lithuania Business University of Applied Sciences

Bachelor I Lag

December 24, 2017
Förbereda en specialist som kan ge juridiska hjälp till fysiska och juridiska personer för att kunna identifiera sina problem, för att representera företagens legitima intressen. Kan använda professionella metoder effektivt och ansvarsfullt och med hjälp av statliga brottsbekämpande organ, privata företag och organisationer.

EBS Universität

Lagstudier (ll.b./federal Examination)

December 10, 2017
De professionella kraven på advokater ökar. Det finns mer som spelar en roll i ett dynamiskt yrke än bara professionella kvalifikationer: Potentiella arbetsgivare ägnar särskild uppmärksamhet åt kommunikations- och förhandlingsfärdigheter, såväl som internationell och affärs erfarenhet. Vilket är exakt det som lärs på EBS.

Arden University

Llb (hons) Qld

December 8, 2017
Vill du sparka din karriär som jurist? Titta inte längre: Kvalificerad jurynivå (QLD) är den som är för dig.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är LLB?

LLB

Juristexamen är oupplösligt förknippad med historien av den högre utbildningen som några av de första akademiska examina till universitetets forskare. Numera finns det en mängd olika Bachelor of Law grundutbildning tillgängliga. Vad är skillnaden mellan en LLB, en BA lag, och en kandidatexamen i juridik?

En LLB, från latinets Legum Baccalaureus, är en jur kand examen som erbjuds i de flesta common law länder som den första professionella juristexamen. En Bachelor of Arts (BA) i lag är en grundexamen Juristexamen som tillåter studenten möjlighet att kombinera sitt lag studie med en annan disciplin, till exempel statsvetenskap, kommunikation eller företag. En Bachelor of Science (BSc) i lag kombinerar vanligtvis en annan studiekurs med lag, till exempel ekonomi, företagsekonomi, kriminologi eller hantering. Många BA i lag och BSc i Law program är inte berättigade i sin egen rätt - vilket innebär studenter kommer att krävas för att ta på extra kurser eller slutföra en LLB - mer yrkesinriktade - utöver sin BA eller BSc för att öva lag.

Vilka är fördelarna med att ta en LLB?

Utexaminerade från en tre-till fyraårig Bachelor of Law examen, oavsett om det är en LLB, BA i lag eller kandidatexamen i juridik, är högt kvalificerade för arbete eller fortsatta studier. LLB, BA i lag eller lag BSc program kan förutsättningar för forskarutbildningen i lag, i en Master of Law eller en Juris doktor, till exempel. Vissa universitet erbjuder online Law grad program, som erbjuder ett flexibelt alternativ för dem som är intresserade av en karriär förändring eller bygga förbättrade yrkeskvalifikationer.

Vilka typer av kurser ges på en jur kand?

LLB program fokuserar på att förbereda eleverna för att bli en advokat, advokat eller jurist, och därför brukar fokusera på samma centrala moduler (t.ex.: avtalsrätt, författningsrätt, straffrätt, etc.), oberoende av universitetet. Bachelor of Arts (BA) i lag och Bachelor of Science (BSc) i Lag-program kan också innefatta andra områden i studien, kombinera det med en förståelse för lagen. Till exempel kan Bachelor of Law studenter också ta kurser i bolagsrätt, utlänningslagstiftningen, immaterialrätt, mänskliga rättigheter, internationell politik, media, näringsliv, och mer.

Vilka är LLB Examensuppgifter?

En viktig förutsättning för en jur kand-programmet är fullbordandet av en gymnasial utbildning. Inom en LLB eller Jur kand-programmet, kommer studenterna att krävas för att slutföra praktikorienterade kärnmoduler som fastställts av advokatsamfundet eller Law Society. Detta är samma enhet som senare kommer att administrera undersökningar som en examen måste passera för att öva lag i sin region. Studenter inskrivna i BSc i lag och BA i lag utbildningsprogram kan också ha möjlighet att anmäla dig till kurser som förbereder dem för den professionella juridik (ofta kallad "Bar examen").

Hur mycket kostar det att ta en jur kand?

Kostnaderna för en LLB, en BA i lag eller en kandidatexamen i juridik program kan variera kraftigt från ett universitet till ett annat. Priset för en tre-eller fyraårig Bachelor of Law grad kommer också att bero på i vilket land eller område där studierna studielån. Läget för studien - som på nätet, distansundervisning eller på campus - kan påverka en studerandes förmåga att arbeta och studera samtidigt.

Varför ta en online LLB?

Online Jur.kand Degree program erbjuder blivande studenter möjlighet att arbeta mot en kandidatexamen i juridik medan du arbetar runt ett pressat schema. Bachelors of Law Online erbjuds av ett antal akademiska institutioner och kan tas med överallt, när som helst. Du kan hitta flera universitet i Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien som erbjuder online-jur kand utbildningsprogram.

Där erbjuds Bachelor of Law-program?

LLB program erbjuds vid universiteten i de flesta vanliga länder lag, däribland Australien, Bangladesh, Kanada, Indien, Malaysia, Pakistan, Singapore, Sydafrika och Storbritannien. BA i lag och BSc i Law program erbjuds på universitet världen över, till exempel Brasilien, Tyskland, Italien, Litauen, Norge, USA och många fler. Bläddra nedåt och läs mer om Bachelor of Law-program. Du kan begära mer information på bara några minuter från universiteten i ditt val.