$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i juridik i Bolagsrätt

En LLB är en grundutbildning i juridik som erbjuds i de flesta vanliga juridiska jurisdiktioner. Det är en kvalificerad laggrad som förbereder eleverna för fortsatt utbildning för att bli advokat eller advokat. En JD är en liknande grad som erbjuds i USA och Kanada. Vad är en LLB i bolagsrätt? Detta examen kombinerar de intellektuella rigor som är associerade med en kvalificerad laggrad… Läs mer

En LLB är en grundutbildning i juridik som erbjuds i de flesta vanliga juridiska jurisdiktioner. Det är en kvalificerad laggrad som förbereder eleverna för fortsatt utbildning för att bli advokat eller advokat. En JD är en liknande grad som erbjuds i USA och Kanada.

Vad är en LLB i bolagsrätt? Detta examen kombinerar de intellektuella rigor som är associerade med en kvalificerad laggrad med fokus och kommersiell medvetenhet. Eleverna kan ta grundläggande studier i juridik samt kurser i handels- och affärsrätt. Kurser kan omfatta straffrätt, avtalsrätt, övning av bolagsrätt och partnerskap, internationell rätt och handels- och konsumenträtt. Studenter kan också få möjlighet att delta i extracurricular aktiviteter som mooting och lag debatter.

Många elever utvecklar starka skriv- och kommunikationsförmåga. Detta kan ge dem möjlighet att utarbeta bättre CV som ger dem möjligheter att få fler jobbintervjuer. Studenter kan också förvärva avancerade analytiska färdigheter.

Att tjäna en LLB i bolagsrätt kan ta var som helst från tre till fyra år beroende på programmet. Projektiva studenter ska undersöka olika institutioner och hitta ett program som fungerar för dem. Kontoret för antagning på skolan kan erbjuda mer information om undervisningskostnader.

Kandidater är vanligtvis beredda att vidareutveckla en karriär inom juridik. De kan också vara utrustade för en framgångsrik karriär inom en rad olika företag, företag, offentlig service eller tredje sektor. Att tjäna en LLB är vanligtvis en av de första stegen att bli advokat eller advokat. Andra karriärvägar kan vara barristers clerk, licensierad transportör, advokat, personalansvarig eller börsmäklare.

En LLB i företagsrätt kan studeras på olika universitet. Vissa kurser kan vara tillgängliga online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Ecole Internationale Supérieure Privée de Droit et des Affaires
Tunis, Tunisien

Denna utbildning i juridiska vetenskaper syftar till att göra det möjligt för studenter att förvärva färdigheter med fokus på de olika aspekterna av privaträtten och särskilt ... +

Denna utbildning i juridiska vetenskaper syftar till att göra det möjligt för studenter att förvärva färdigheter med fokus på de olika aspekterna av privaträtten och särskilt företagets liv och att bekanta sig med avtalsenliga, skattemässiga och sociala tekniker. -
LLB
Franska
Sep 2021
Campusstudier