Filter
Kandidatexamen i juridik
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 2 kandidatprogram i juridik i Handelsrätt

En LLB delas ut till personer som har fullgjort juridik eller standardprogram. Det är en kandidatexamen grad, och ytterligare utbildning eller utbildning krävs i de flesta länder för en examen att utöva lagen. En tidigare universitetsnivå eller en högskoleutbildning krävs vanligtvis för tillträde till ett LLB-program.

Vad är en LLB i kommersiell lag? Det är en kandidatexamen i juridik med inriktning på näringslivet. Studenter kan ta kurser som hjälper dem att bli kommersiellt medvetna och kan få en djupare förståelse av affärsrätten. Klasser kan omfatta ämnen som brottsrätt, avtalsrätt, torts, tvistlösning, handelsrätt, bolagsrätt i sammanhang och globalisering, handel och naturresurser.

Många akademiker finner att de lämnar skolan med en mångsidig kompetens. De kan utveckla förmågan att tydligt tolka och förklara komplex information. De kan också förvärva starka skriv- och forskningsfärdigheter. Dessa förmågor kan hjälpa eleverna att avancera i sin karriär.

En LLB i Commercial Law erbjuds i många gemensamma lagar jurisdiktioner. Kostnaden för undervisning kan variera beroende på universitetets plats. Efter att ha forskat och valt en institution att delta, kontakta skolan direkt för detaljerad information om kostnaden för närvaro.

En LLM i handelsrätt är en kvalificerad grad som tillåter studenter att gå vidare till en LLM eller en kurs för barprovet att bli en praktiserande advokat. Personer som är mer intresserade av verksamheten kan lämna skolan med en solid grund i handelsrätten och förbereda dem för att gå in i en rad affärsinställningar. Kandidater kan också vara beredda för karriärer som lärare, bankirer, företag eller ideella chefer och finans eller personalresurser.

En LLM i handelsrätt erbjuds på många universitet över hela världen. Online kurser kan vara tillgängliga via vissa program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Handelsrätt

University of Greenwich

LLB Hons Commercial Law programmet är nytt för Greenwich - den första kullen studenter började i September 2015 - och det syftar till att bygga vidare på framgångarna med ... [+]

Observera att informationen på denna webbplats hänför sig till programmet som börjar i september 2016.

LLB Hons Commercial Law programmet är nytt för Greenwich - den första kullen studenter började i September 2015 - och det syftar till att bygga vidare på framgångarna med vår väletablerade LLB Hons Law programmet.

VILL DU VETA MER? För ytterligare information om det här programmet - inklusive innehåll, programavgifter och studieläge - och studera med School of Law vid universitetet i Greenwich, fyll i formuläret till höger och School of Law kommer att komma i kontakt med dig via e-post.

[-]
Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Diploma University of Applied Sciences

Studien Business Law kan slutföras vid rikstäckande DIPLOM studiecentra som en deltid distans eller ansikte undervisning på heltid vid Bad Sooden-Allendorf med nationellt ... [+]

Den Program i affärsjuridik kan användas som rikstäckande studiecentra DIPLOM distansstudier tillsammans karriär eller närvaro studier heltid på Bad Sooden-Allendorf med statligt godkänd Kandidatexamen slutföras. Standardstudieperiod i Distansutbildning 7 termin och Närvaro Studier 6 terminer.

Kandidatexamen i Business Law

Syftet är att skaffa sig generalist kunskaper och färdigheter inom vetenskap Företagsekonomi och Höger och en urtagning i den tekniska Valfri området för finansiella tjänster, fusioner och förvärv eller Real Estate Law.

Kandidatprogrammet i Business Law är i linje med de nuvarande behoven i ekonomin och därmed uppfyller efterfrågan kvalifikationer bolagsjurister, som arbetar i en alltmer juridiskt reglerad arbetsmiljö. Kursen syftar till att ge en heltäckande kompetens tjänst för att lösa tekniska problem som kräver både juridisk och ekonomisk know-how.... [-]

Tyskland Bad Sooden-Allendorf Aalen Baden-Baden berlin Bochum Bonn Friedrichshafen Hamburg Hanover Heilbronn Kaiserslautern Kassel Kitzscher Magdeburg Mainz Mannheim Munich Ostfildern Würzburg Regenstauf Nürnberg Wiesbaden Wuppertal Tyskland Online  + 21 Mer
Kontakt Skolan
Tysk
Heltid
Deltid
6 - 7 terminer
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska