$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i juridik i Handelsrättsliga studier

För studenter med ett starkt intresse för att bedriva en juridisk karriär, ger LLB eller juristkandidaten en stark introduktion till förskolestudier. Programmet kan löpa mellan tre och fem år och kan betona olika rättsrelaterade ämnen. Vad är en LLB i ekonomisk juridik? Målet med detta program är ofta att ge eleven en stark grund inom juridik och ekonomi. Programmet syftar ofta till a… Läs mer

För studenter med ett starkt intresse för att bedriva en juridisk karriär, ger LLB eller juristkandidaten en stark introduktion till förskolestudier. Programmet kan löpa mellan tre och fem år och kan betona olika rättsrelaterade ämnen.

Vad är en LLB i ekonomisk juridik? Målet med detta program är ofta att ge eleven en stark grund inom juridik och ekonomi. Programmet syftar ofta till att utrusta studenten med en bättre förståelse av juridiska frågor genom kurs, föreläsningar och seminarier undervisade av professorer med avancerade grader. Debatt och kritiskt tänkande färdigheter är ofta stressade för att främja självständigheten hos studenten. Ekonomiska grunder som rör globala och personliga frågor kan vara en viktig del av programmet.

Lärare som tar detta program utvecklar ofta avancerade kommunikationsförmåga, som kan hjälpa till i personliga och karriärsituationer. De examinerar vanligtvis med en djup förståelse av ekonomiska principer och juridiska frågor, vilket kan hjälpa dem att gå vidare till högre positioner i sin karriär.

Kostnaderna för detta examensprogram kan bero på faktorer som platsen, universitetet och programmets varaktighet. Intresserade studenter ska undersöka och kontakta varje skola för att få en bättre förståelse av vilket program som passar bäst för dem.

Studerande som examinerar med en examen i ekonomiska juridik studier kan vara välplacerade för karriär i antingen juridiska eller ekonomiska yrken. Advokatbyråer, företag, universitet och myndigheter är bördig grund för anställning för dessa personer. Positioner som advokat, sekreterare, kontorschef eller advokat kan vara tillgängliga inom juridikområdet, medan anställning som bankchefer, finansiella konsulter, instruktörer och investeringsmäklare är alternativ i ekonomi arenan.

En LLB i ekonomiska juridikstudier erbjuds i ett antal länder runt om i världen, med både in-class och online-moduler tillgängliga. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
The University of Law Undergraduate Programmes
Guildford, Storbritannien +6 Mer

Genom att kombinera akademisk strikt med praktiska juridiska färdigheter, i en affärsliknande miljö, ger vår LLB dig det grundläggande underlaget oavsett om du är engagerad i ... +

Genom att kombinera akademisk strikt med praktiska juridiska färdigheter, i en affärsliknande miljö, ger vår LLB dig det grundläggande underlaget oavsett om du är engagerad i att vara advokat eller vill utforska andra karriäralternativ. Vi visade oss leverera högkvalitativ undervisning, lärande och resultat för våra studenter och överträffade konsekvent stränga nationella kvalitetskrav för Storbritanniens högre utbildning. -
LLB
Heltid
3 år
Engelska
Sep 2021
Campusstudier