$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i juridik i Internationell skatterätt

En LLB är en examen till framgångsrika deltagare i kandidatexamen. Dessa program är utformade för att öka elevernas kunskaper om ett visst område i lagen. Vad är en LLB i internationell skattelag? Inrikes skattelag är komplicerad, men den internationella skattelagen är mycket mer komplex. Detta program är utformat för att utrusta individer med förmågan att förena skatteregler med a… Läs mer

En LLB är en examen till framgångsrika deltagare i kandidatexamen. Dessa program är utformade för att öka elevernas kunskaper om ett visst område i lagen.

Vad är en LLB i internationell skattelag? Inrikes skattelag är komplicerad, men den internationella skattelagen är mycket mer komplex. Detta program är utformat för att utrusta individer med förmågan att förena skatteregler med andra länder så att de kan hjälpa företag att överensstämma överallt där de väljer att göra affärer. Kurser kan fokusera på att utrusta studenter med en ständig förståelse för internationella företagsekonomiska ämnen som de relaterar till beskattning och lag samt ge dem en omfattande teoretisk grund.

Personer som avlägger sig från detta program går ofta in i arbetskraften med en stark analytisk inriktning samt starka forskningsfunktioner. Många har också förmågan att kommunicera komplex information i ett lättförståeligt format. Var och en av dessa färdigheter kan tjäna professionella bra i flera branscher och positioner.

Programkostnaden beror helt på ett antal faktorer, till exempel var personen går i skolan och om han eller hon tar kurser online eller i klassrummet. Framtida studenter uppmanas att göra sin forskning innan de ansöker.

En person med LLB i internationell skatterätt har möjlighet att bedriva en magisterexamen eller fortsätta arbeta inom några specialområden. En individ kan fortsätta arbeta för regeringen som en internationell skattejurist, skatteövervakningsansvarig eller revisor. Han eller hon kan också gå in i privata eller företagssektorer och hålla liknande titlar.

När en person får sin LLB beror allt på geografisk plats och budget. Online kurser erbjuder flexibilitet, vilket är idealiskt för dem som måste jobba medan de går i skolan. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Rhine-Waal University of Applied Sciences
Kleve, Tyskland

I fråga om beskattningen har det internationella nätverket inte blivit oförändrat. Skatterfrågor måste i allt högre grad besvaras ur ett internationellt sammanhang

I fråga om beskattningen har det internationella nätverket inte blivit oförändrat. Skatterfrågor måste i allt högre grad besvaras ur ett internationellt sammanhang -
LLB
Engelska
Okt 2021
Campusstudier