$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i juridik i Juridikutbildning (Paralegal)

Att ta emot en LLB är en prestation som sätter akademiker på en kurs att arbeta inom juridikområdet. Denna juridiska jurist ger dem kvalifikationer att arbeta inom specialiserade juridiska områden och öppnar dörrar till många karriärer. Vad är en LLB i Paralegal Studies? Denna grad ger studenterna den professionella kompetensen och kunskapen att arbeta i paralegal yrket. Många kurser… Läs mer

Att ta emot en LLB är en prestation som sätter akademiker på en kurs att arbeta inom juridikområdet. Denna juridiska jurist ger dem kvalifikationer att arbeta inom specialiserade juridiska områden och öppnar dörrar till många karriärer.

Vad är en LLB i Paralegal Studies? Denna grad ger studenterna den professionella kompetensen och kunskapen att arbeta i paralegal yrket. Många kurser lärs av advokater som kan räkna upp de dagliga uppgifterna för en advokat, som titelsökningar och skrivning och inlämning av juridiska avlagringar. Kursen kan beröra en rad juridiska ämnen, till exempel familjerätt och straffrätt. Vissa program tillåter studenter att välja ett område av specialisering.

En examen i paralegalstudier ger eleverna möjlighet att förstå juridisk yrke och bestämma om de vill gå vidare till lagstadiet. Det här studiet utövar starka organisatoriska färdigheter samt problemlösande och logiska färdigheter som kan överföras till många områden i livet.

Varje universitet är unikt, och kostnaderna för LLB på varje skola kan variera. På grund av universitetens varierande platser och program finns det ingen uppsättning undervisningskostnader över hela linjen. Detta examensarbete tar ungefär fyra års heltidsstudie att slutföra.

Programdeltagare i paralegalstudierna LLB blir ofta paralegaler i advokatbyråer men finner ofta också anställning som juridiska assistenter, advokater eller fordringsjusterare. Andra arbetar i olika kapaciteter i juridiska avdelningar av företag. Eleverna lär sig om många aspekter av jurister och får erfarenhet av lagar i det land de studerar. Detta ger dem verktyg för att utföra tjänster som assisterande advokater i förberedelser för försök, stängningar och utfrågningar. Om en student har specialiserat sig på kursen, finns det ännu fler jobbmöjligheter inom specialiseringsområdet.

LLB kan leda till en blomstrande karriär, och det finns flera val av universitet som erbjuder denna grad. Online-alternativ erbjuds också över hela världen, vilket gör det möjligt för läraren att komma till eleven. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Toronto, Kanada +1 Mer

Som den enda fyraåriga kanadensiska Paralegal Studies program, det finns ingen bättre plats att fokusera på paralegal utbildning än vid Handelshögskolan vid Humber. Professore ... +

Som den enda fyraåriga kanadensiska Paralegal Studies program, det finns ingen bättre plats att fokusera på paralegal utbildning än vid Handelshögskolan vid Humber. Professorer i programmet har en examen, samt ha omfattande praktisk erfarenhet inom det rättsliga området. Bernie Aron, programsamordnare för Paralegal Studies utbildningsprogrammet fick nyligen en John och Suanne Roueché Excellence Award för sin exceptionella fokus på undervisning och lärande kompetens. -
LLB
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier