$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i juridik i Komparativ juridik

En LLB är en grad som tillåter mottagaren att arbeta inom juridikens disciplin. Initialerna "LLB" kommer från latin för jurist. Den här graden erbjuds med olika specialiseringar, vilket kan förbättra kandidatens legitimationsuppgifter och sysselsättningsmöjligheter. Vad är en LLB i jämförande lag? Studenter som tar detta program kan få den utbildning och utbildning som krävs för a… Läs mer

En LLB är en grad som tillåter mottagaren att arbeta inom juridikens disciplin. Initialerna "LLB" kommer från latin för jurist. Den här graden erbjuds med olika specialiseringar, vilket kan förbättra kandidatens legitimationsuppgifter och sysselsättningsmöjligheter.

Vad är en LLB i jämförande lag? Studenter som tar detta program kan få den utbildning och utbildning som krävs för att bli kunnig i internationell rätt. De kan spendera tid jämföra och kontrastera lagar i olika länder. Ett bestämt internationellt perspektiv fattas, eftersom studenterna får erfarenhet i flera juridiska jurisdiktioner. Deltagare i detta examensprogram studerar ofta lagen i universitetets hemland, eftersom det jämför sig med andra lands lagar. De gräver i områden som kontrakt, bristande straff, straffrätt och offentlig rätt. Vissa program erbjuder studier utomlands möjligheter samt valet av ett område av specialisering. Det finns en mängd specialiseringsmoduler, inklusive kriminologi, frihandel, miljölagstiftning, multinationella företag, sysselsättning och hälsovårdslagstiftning.

Studenter i ett LLB-program får insikt om många samtida juridiska frågor, och i processen kan de få ett mångkulturellt perspektiv när de studerar olika jurisdiktioner. Kandidater med en LLB kan dra nytta av de organisatoriska färdigheter som är inblandade i studien av lagen, samt den breda kunskapsbredden på internationella arenor som kan bäras över gränserna.

Kostnaden för LLB-program varierar beroende på flera faktorer, inklusive ursprungsland och det särskilda universitetet som erbjuder LLB. Denna examen tar vanligen omkring fyra år att slutföra.

De som fyller LLB i jämförande lag kan hitta sig i ett antal yrken. På grund av den globala karaktären av det studerade innehållet kan akademiker hitta möjligheter i medling eller konsultation i internationella organisationer. De kan fungera som statliga tjänstemän som övervakar landets rättsliga intressen för vilka de arbetar. Individer går ibland att bli domare på internationella arenor där deras kompetens inom multinationella juridiska frågor kommer att användas. Företagen anställer ibland internationella jurister för att ta hand om internationella affärer. Många som examinerar med LLB fortsätter att vidareutbilda och bli juristerna på kollegial nivå.

Det finns många program internationellt som erbjuder LLB i jämförande lag. Online-alternativ erbjuds också för full flexibilitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
University of Trento – Faculty of Law
Trento, Italien

CEILS-programmet ger sina studenter en autentisk internationell erfarenhet och en omfattande utbildning i jämförande, europeisk, internationell och transnationell rätt. Tillsa ... +

CEILS-programmet ger sina studenter en autentisk internationell erfarenhet och en omfattande utbildning i jämförande, europeisk, internationell och transnationell rätt. Tillsammans med andra nationella rättssystem utbildas italienska lagar inom europeisk, jämförande och internationell ram. -
LLB
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier