Filter
Kandidatexamen i juridik
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 2 kandidatprogram i juridik i Kriminologi

För de som arbetar med en juridisk karriär tillåter en kandidatexamen (LLB) de flesta kandidater att utöva rätt beroende på land. Akademiska kurser lägger grunden för att förstå lagen och ger nödvändiga färdigheter för lagutövning.

Vad är en LLB i kriminologi? Kurser fokuserar på lag med en verklig applikation. Eleverna kommer att lära sig grundläggande grundläggande grundlag för lag och kriminologi samt etik, juridiska begrepp och rättssystem. Coursework lär också forskare psykologi, mänskliga rättigheter och sociologi för att förbereda dem för livet som arbetar med brottslig tankegång. Vissa program erbjuder möjlighet att studera utomlands. Programmen tar så lite som tre år och så länge som sex år att slutföra.

Honinganalytiska och kritiska tänkande färdigheter är nödvändiga delar av graden, men kan också hjälpa studenter utanför arbetskraften i sina interpersonella relationer och allmänna livsbeslut. En djup förståelse av lagen hjälper programdeltagarna att förstå det allmänna politiska landskapet och ge en allmän förståelse för andra.

Eleverna bör spendera tid på att undersöka kostnaderna för att båda deltar i sitt utvalda LLB-program och ytterligare saker, inklusive rum och styrelse. Kostnaden varierar beroende på institutionen och platsen.

Kandidater med en LLB i kriminologi har blivit kriminella advokater, men många har också drivit karriärer som arbetar med brottsbekämpning för att fånga brottslingar och lösa fall. Vissa potentiella jobb inkluderar att bli en kriminolog, parole eller probation officer, polisdetektiv och rättsmedicintekniker. Kandidater har till och med valt att fortsätta sin karriär utomlands och njuta av allt det internationella samfundet har att erbjuda. De flesta sysselsättningsmöjligheter erbjuder utexaminerade chansen att hålla samhällen säkra och hjälpa andra.

Studenter har val mellan in-campus instruktion eller flexibilitet i ett online klassrum för att slutföra sina studier. Börja med nästa steg med en sökning efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Kriminologi

The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lag med kriminologi med Foundation Year är en fyraårig kvalificerad jurynivå. Kursen fokuserar på centrala juridiska ämnen och en rad olika aspekter av kri ... [+]

LLB (Hons) lag med kriminologi med grundår

Vår LLB (Hons) lag med kriminologi med Foundation Year är en fyraårig kvalificerad jurynivå. Kursen fokuserar på centrala juridiska ämnen och en rad olika aspekter av kriminologi, inklusive brottslighet, straffrätt och kriminellt beteende. Lagmodulerna levereras huvudsakligen av professionellt kvalificerade advokater med en hög nivå av ansikte mot ansikte undervisning. Kursen har en praktisk inriktning, med verklig tillämpning av lag och kriminologi. Anställbarhet är integrerad i kursen för att ge dig den akademiska kunskapen och de överförbara färdigheter som efterfrågas av dagens arbetsgivare. Kursen är idealisk för studenter som vill fortsätta karriär inom rättssektorn eller mer specifikt inom straffrättssystemet. Det första året är ett grundår, som fokuserar på att utveckla en förståelse för rättssektorn och de centrala färdigheter som krävs för att genomföra hela examen. Tilldelat guld i 2017 Undervisningsförmåga Framework.... [-]

Storbritannien London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår lag med kriminologi * är en treårig kvalificerad jurynivå. Kursen fokuserar på centrala juridiska ämnen och en rad olika aspekter av kriminologi, inklusive brottsligh ... [+]

LLB (Hons) lag med kriminologi

Vår lag med kriminologi är en treårig kvalificerad jurynivå. Kursen fokuserar på centrala juridiska ämnen och en rad olika aspekter av kriminologi, inklusive brottslighet, straffrätt och kriminellt beteende. Lagmodulerna levereras huvudsakligen av professionellt kvalificerade advokater med en hög nivå av ansikte mot ansikte undervisning. Kursen har en praktisk inriktning, med verklig tillämpning av lag och kriminologi. Anställbarhet är integrerad i kursen för att ge dig den akademiska kunskapen och de överförbara färdigheter som efterfrågas av dagens arbetsgivare. Kursen är idealisk för studenter som vill fortsätta karriär inom rättssektorn eller mer specifikt inom straffrättssystemet. Tilldelat guld i 2017 Undervisningsförmåga Framework.... [-]

Storbritannien London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska