Filter
Kandidatexamen i juridik
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 2 kandidatprogram i juridik i Kriminologi

För de som arbetar med en juridisk karriär tillåter en kandidatexamen (LLB) de flesta kandidater att utöva rätt beroende på land. Akademiska kurser lägger grunden för att förstå lagen och ger nödvändiga färdigheter för lagutövning.

Vad är en LLB i kriminologi? Kurser fokuserar på lag med en verklig applikation. Eleverna kommer att lära sig grundläggande grundläggande grundlag för lag och kriminologi samt etik, juridiska begrepp och rättssystem. Coursework lär också forskare psykologi, mänskliga rättigheter och sociologi för att förbereda dem för livet som arbetar med brottslig tankegång. Vissa program erbjuder möjlighet att studera utomlands. Programmen tar så lite som tre år och så länge som sex år att slutföra.

Honinganalytiska och kritiska tänkande färdigheter är nödvändiga delar av graden, men kan också hjälpa studenter utanför arbetskraften i sina interpersonella relationer och allmänna livsbeslut. En djup förståelse av lagen hjälper programdeltagarna att förstå det allmänna politiska landskapet och ge en allmän förståelse för andra.

Eleverna bör spendera tid på att undersöka kostnaderna för att båda deltar i sitt utvalda LLB-program och ytterligare saker, inklusive rum och styrelse. Kostnaden varierar beroende på institutionen och platsen.

Kandidater med en LLB i kriminologi har blivit kriminella advokater, men många har också drivit karriärer som arbetar med brottsbekämpning för att fånga brottslingar och lösa fall. Vissa potentiella jobb inkluderar att bli en kriminolog, parole eller probation officer, polisdetektiv och rättsmedicintekniker. Kandidater har till och med valt att fortsätta sin karriär utomlands och njuta av allt det internationella samfundet har att erbjuda. De flesta sysselsättningsmöjligheter erbjuder utexaminerade chansen att hålla samhällen säkra och hjälpa andra.

Studenter har val mellan in-campus instruktion eller flexibilitet i ett online klassrum för att slutföra sina studier. Börja med nästa steg med en sökning efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Kriminologi

The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lag med kriminologi med Foundation Year är en fyraårig kvalificerad jurynivå. Kursen fokuserar på centrala juridiska ämnen och en rad olika aspekter av kri ... [+]

LLB (Hons) lag med kriminologi med grundår

Vår LLB-lag (Hons) Law with Criminology with Foundation Year är en fyraårig kvalificerad lagsexamen. Kursen fokuserar på viktiga juridiska ämnen och en mängd olika aspekter av kriminologi, inklusive brottslighet, straffrätt och kriminellt beteende. Lagmodulerna levereras främst av professionellt kvalificerade advokater med en hög grad av ansikte mot ansikte undervisning. Kursen har ett praktiskt fokus, med verklig tillämpning av lagen och kriminologi. Anställbarhet är integrerad i kursen för att ge dig den akademiska kunskapen och de överförbara kunskaperna som dagens arbetsgivare efterfrågar. Denna kurs är idealisk för studenter som vill bedriva en karriär inom den juridiska sektorn eller närmare bestämt inom det straffrättsliga systemet. Det första året är ett stiftelseår, som fokuserar på att utveckla en förståelse för den juridiska sektorn och de nyckelkompetenser som krävs för att genomföra hela examen. University of Law tilldelades en silverbedömning inom ramverket för utbildning för framgång och utfall för studenter (TEF) i juni 2019. Vi visade oss leverera undervisning, lärande och resultat av hög kvalitet för våra studenter och överträffar konsekvent stränga nationella kvalitetskrav för Storbritannien högre utbildning.... [-]

Storbritannien London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår lag med kriminologi är en treårig kvalificerad jurynivå. Kursen fokuserar på centrala juridiska ämnen och en rad olika aspekter av kriminologi, inklusive brottslighet ... [+]

LLB (Hons) lag med kriminologi

Our Law with Criminology är en treårig kvalificerad lagexamen. Kursen fokuserar på viktiga juridiska ämnen och en mängd olika aspekter av kriminologi, inklusive brottslighet, straffrätt och kriminellt beteende. Lagmodulerna levereras främst av professionellt kvalificerade advokater med en hög grad av ansikte mot ansikte undervisning. Kursen har ett praktiskt fokus, med verklig tillämpning av lagen och kriminologi. Anställbarhet är integrerad i kursen för att ge dig den akademiska kunskapen och de överförbara kunskaperna som dagens arbetsgivare efterfrågar. Denna kurs är idealisk för studenter som vill bedriva en karriär inom den juridiska sektorn eller närmare bestämt inom det straffrättsliga systemet.... [-]

Storbritannien London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska