LAWSTUDIES

De mest populära LLB-programmen i Porto Portugal 2021

Genom att ta en jur kand (LLB) lär du dig juridikens grunder och får en förståelse för det strategiska, kritiska och analytiska tänkande som yrket kräver. Denna examen tillsammans med vissa ackrediteringar gör att du kan arbeta inom det juridiska fältet på en internationell skala.

Portugal officiellt Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Portugal är 900 år gammal, och även om den har ett relativt litet område, spelade det en avgörande roll i världshistorien. Universidade do Porto är mest populär av utlänningar som består av 11% internationella studenter.

Porto är den näst folkrikaste staden i Portugal efter Lissabon med en befolkning på cirka 1,3 miljoner personer. Universitetet i Porto är toppuniversitet i Portugal som det tjänar studenter från hela Europa och världen i allmänhet. Det finns många andra tekniska högskolor i Porto också.

Sök bland LLB-program i Porto i Portugal 2021

sökresultat funna Filter

Efter examen i värdepappersrätt och bankrätt

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Kandidatexamen
LLB
Mar 2021
<
Deltid
19 Mar 2021
Portuguese (Portugal)
Internet

Denna examen efter examen syftar till att förvärva aktuell och specialiserad kunskap inom två kompletterande juridiska områden: dess grundläggande begrepp och principer, dess ...

Läs mer

Juristkandidat

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
LLB
Sep 2021
<
Heltid
<
4 år
30 Jun 2021
Portuguese (Portugal)
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

"Vid Porto juridik fakultet, utbildar vi studenter för en strikt kunskap om ämnen och en kreativ användning av juridiska resonemang. Vi utvecklar deras tvärgående kunskaper (k ...

Läs mer