LAWSTUDIES

Jämför 3 kandidatprogram i juridik i Rättsvetenskap

För studenter som söker karriärer i lag, är att tjäna en LLB ett bra alternativ. Denna kandidatexamen hjälper akademiker att bli kunniga om juridiska ämnen och öppnar karriärval på många områden inom juridik och bortom.

Vad är en LLB i rättsvetenskap? Denna grad är idealisk för personer som är intresserade av lagens filosofi och motsvarande frågor. Vissa fortsätter att öva lag och andra gör det inte. Eleverna i dessa program brottas med juridiska teorier och deras konsekvenser och diskuterar olika tillvägagångssätt till lagen. Vissa icke-juridiska kurser erbjuds ofta. Gemensamma kurser omfattar klasser i straffrätt, konstitutionell rätt, tort och avtalsrätt och rättspraxis.

Programdeltagare har ofta möjlighet att utveckla sin förståelse av primära källor, till exempel juridiska dokument. Detta hjälper dem att främja starka kritiska tänkande färdigheter. Jurisprudenstag frågar inte bara vad lagen är, men varför det är så. Detta ger dem starka analytiska och logiska färdigheter som de kan tillämpa på andra områden i deras liv.

Denna examen erbjuds i många länder, och undervisningsutgifterna är beroende av plats och skola. LLB i rättsvetenskap kan ta från fyra till fem år för att slutföra.

Även om många studenter i jurisprudens LLB-program inte fortsätter att bli advokater, gör många. LLB-programmet är ibland det första steget att bli advokat eller advokat. Vissa akademiker övar internationell lag och andra lokalt. Vissa akademiker fortsätter att arbeta i företag i juridiska avdelningar, vissa arbetar för myndigheter i rättslig form och andra blir lärare. Många kandidater från LLB i rättsvetenskap fortsätter att studera vidare i juridik och bli professorer i högskolor.

LLB i rättsvetenskap erbjuds av många universitet, både lokalt och online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

3 Resultat i Rättsvetenskap Filter

LLB (Hons) lag

The University of Law Undergraduate Programmes
LLB
Jan 2021
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Genom att kombinera akademisk strikt med praktiska juridiska färdigheter, i en affärsmiljö, erbjuder vår LLB det grundläggande arbetet oavsett om du är skyldig att vara advoka ...

Läs mer

Kandidatexamen i jämförande, europeiska och internationella juridiska studier (CEILS)

University of Trento – Faculty of Law
LLB
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

CEILS-programmet ger sina studenter en autentisk internationell erfarenhet och en omfattande utbildning i jämförande, europeisk, internationell och transnationell rätt. Tillsa ...

Läs mer

LLB (Hons) Lag Accelerated

The University of Law Undergraduate Programmes
LLB
Jan 2021
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Kursen är utformad för att vara den mest fokuserade yrkesrätten som finns. För studenter som vill studera en praktiskt fokuserad intensivkurs om två år, och som vill bedriva e ...

Läs mer